Ravintola Pyhätunturin parhaalla paikalla

Tervetuloa nauttimaan tunturiklassikoita käristyksestä alkaen tai maistamaan uudistettuja bistroherkkuja. Listalta löytyy lisäksi pikku purtavaa viinilasillisen tai oluen kaveriksi ja halutessasi paistamme maukkaat pitsamme myös mukaan.

Avoinna: ma-su 11.30 - 22
Cafe avoinna klo 10 alkaen.
Osoite: Luontotie 8, Pyhätunturi
Puhelin:
0400 88 3344
                    

LappiLoven After Ski-keikka Uulan terassilla pitkäperjantaina 7.4.

Rovaniemeläinen pitkän linjan kitaraduo LappiLove ilahduttaa After Ski-keikallaan Uulan vieraita pitkäperjantaina 7.4.Musiikki starttaa klo 13 ja jatkuu aina klo 17 asti. Keikkaohjelmassa luvassa menevää after ski-musaa koostuen tuoreimmista hiteistä, jotka ovat omiaan nostattamaan tunnelmaa Uulan aurinkoisella terassilla. Nähdään Uulassa!

Toni Jaatinen Band saapuu Uulaan pitkäperjantaina 7.4.

Musiikki alkaa klo 19:00 ja tanssi jatkuu aina klo 22:30 asti! Tule siis mukaan tanssimaan livemusiikin tahtiin - Nähdään Uulassa 💚


Varaa pöytäsi osoitteesta sales@experiencepyha.fi tai alla olevasta kalenterista.

PÖYTÄVARAUKSET

      

Ravintolakokonaisuus

Ravintola Pyhän Uula on ravintolakokonaisuus Pyhätunturin päärinteen juurella. Tarjoamme maittavia ruokia ja herkkuja laajalla menulla kotimaisista paikallisista raaka-aineista. Ravintola Uulaan olet tervetullut herkuttelemaan ja viihtymään niin yksin kuin yhdessä.

Juhlat ja tilaisuudet

Tilamme ovat varattavissa niin perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiin. Tilaan on tarjolla koko ravintola Uulan tarjonta!

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Ski Café & Bistro

Uula rinneravintolan Ski Cafe tarjoilee rinnejuomat, välipalat, pikkusuolaiset ja tuoreet leivonnaiset rinnepäivän lomassa. Iltaisin rentoudut lämminhenkisessä Cafessa laajan juomatarjontamme parissa aina erikoisoluista samppanjaan.

Uulan À la Carte

À la Cartesta haluamme Teille tunturin parasta ruokaa lappilaisella twistillä kotimaisista raaka-aineista.  Juomatarjontamme kattaa laajan kirjon erikoisoluista huippuviineihin.

Uulan Cabinet

Uulan Cabinet on rinteen parhaalla paikalla sijaitseva rinnemaisemallinen tila vuokrattavaksi mihin tahansa tarpeeseesi. Kotoisa sisustus tekee tilaisuudestasi viihtyisän, jätti screen mahdollistaa teknisen toteutuksen ohjelmaan tai koulutukseen, sekä Cabinettiin tilattava buffet-pöytä joustavan herkuttelun tilaisuuden lomassa omassa rauhassa. Tilaan on tarjolla koko ravintola Uulan tarjonta!