Kommentti
"Neuvottelutaidot ja viisas vaikuttaminen" - Intensiivivalmennus naisjohtajille ja -yrittäjille Pyhätunturissa 14. - 15.10.22

Miltä neuvotteluihin saapuessa tuntuu? Onko pakka kasassa sisäisesti, ulkoisesti, ja konkreettisesti tarvittavien tietojen kanssa? Sujuuko vaatevalinnat neuvotteluihin jo leikiten vai ovatko business pukukoodit vielä jokseenkin mysteeri? Oliko se Business Formal, Business Casual, Formal, Cocktail, vaiko kenties Smart Casual?

Järjestämme lokakuussa erityisesti naisjohtajille ja -yrittäjille suunnatun neuvottelutaitojen intensiivivalmennuksen. Valmennus kestää kokonaisuudessaan kaksi päivää, joista ensimmäinen 1,5 päivää on suunnattu neuvottelutaitojen valmennukseen ja viimeiset puoli päivää bisnespukeutumisen valmennukseen. Valmentajanasi toimivat Trainers' Housen toimitusjohtaja Arto Heimonen sekä Impact Queensin tyylikonsultti Tuija Kauppinen.

Ensimmäisen valmentajamme, Arto Heimonen, on neuvottelutilanteiden johtamisen rautainen ammattilainen. Arton ohjaaman valmennuksen teemoja ovat erilaiset neuvottelutilanteissa tarvittavat taidot, kuten neuvotteluvivut ja parhaat praktiikat, vaikeat neuvottelutilanteet, viisas vaikuttaminen, psykologiset perustarpeet ja psykologinen joustavuus, viestintä- ja suostuttelutaidot, neuvottelujen mahdolliset sudenkuopat, eri asiakastyyppien ja profiilien tunnistaminen, sekä tulosten varmistaminen.

Koska myös itselle soveltuva bisnespukeutuminen ja ehostus ovat viestinnän välineitä, toinen valmentajistamme on bisnespukeutumisen koulutukseen erikoistunut tyylikonsultti ja kouluttaja, Tuija Kauppinen. Bisnespukeutumisen koulutus selkeyttää, mitä viestimme pukeutumisellamme ja miten sopiva vaatetus vaikuttaa omaan olotilaan sekä itsetuntoon. Koulutus tarjoaakin eväät parhaan neuvottelufiiliksen rakentamiseen tuomalla varmuutta pukeutumiseen eri tilanteissa ja ympäristöissä, pukukoodien mukaisesti.

Valmennuskokonaisuuden oppimistavoitteena on ymmärtää ja oppia neuvotteluprosessin ja viisaan vaikuttamisen laadukkaat käytännöt. Näin osallistujalle rakentuu rehellinen kuva nykytilasta sekä valmiudet, osaaminen ja mindset onnistuneen neuvotteluprosessin läpiviemiseen. Vaikuttavien ja tehokkaiden neuvottelumetodien ja käytäntöjen työkalupakki takaa myös parhaat valmiudet onnistuneen neuvotteluprosessin johtamiseen. Valmennuksen aikana luodaan myös oma kehittymissuunnitelma tulevaisuutta varten. Näin pyritään takaamaan osallistujien oma kehittyminen neuvottelijana sekä antamaan avaimet parempien sopimusten solmimiseen useammin tulevaisuudessa.

Neuvottelutaitojen valmennus räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaisesti ennakkotehtävän kautta, jonka avulla valmentajat analysoivat ryhmälle keskeisiä kehityskohteita. Ohjelma sisältää molempien valmentajien koulutusohjelmat, materiaalit ja ennakkotehtävät, kahden yön majoitukset Sunday Morning Resortissa, ruokailut palkitussa Ravintola Aihkissa (Suomen top 30 ravintolat), sekä iltaohjelmaa ja verkostoitumista porukan kesken - muun muassa Resortin rantasaunat ovat lämmitettyinä paljujen kera.

Neuvottelutaitojen intensiivivalmennuksen kokonaisuus onkin juuri sopiva paketti, kun haluat yhdistää oman kehityksen neuvottelijana korkeatasoiseen lomaan, sekä verkostoitumiseen muiden naisjohtajien ja -yrittäjien kanssa. Kahden päivän intensiivivalmennukseksessa on rajoitetusti paikkoja tarjolla, joten ilmoittauduthan koulutukseen hyvissä ajoin (ilmoittautuminen päättyy 31.8).

Tiivistetysti:

Mitä: Neuvottelutaitojen intensiivivalmennus naisjohtajille - "Neuvottelutaidot ja viisas vaikuttaminen"
Milloin: 14. - 15.10.22
Missä:  Sunday Morning Resort, Pyhätunturi.
   Huhanniemi 1, 98530 Pelkosenniemi.
Kenelle: Naisjohtajille ja -yrittäjille. Valmennus on suunnattu kaikille johto-, yrittäjä- ja neuvotteluasemissa oleville naisille, jotka kaipaavat osaavia ja monipuolisia neuvottelutaitoja omissa tehtävissään.
Valmentajasi (katso valmentajaesittelyt alta):
Arto Heimonen - Trainers' House: Toimitusjohtaja, Valmentaja, Juristi sekä Executive MBA.
Tuija Kauppinen - Impact Queens: Tyylikonsultti, Pukeutumiskouluttaja ja Puhuja.
Sisältö: Osallistujille räätälöity valmennusohjelma ja ohjelmaan kuuluvat materiaalit, majoitus 5-tähden Sunday Morning Resortissa (2 yötä), ruokailut Ravintola Aihkissa (Suomen top 30 ravintolat - Kauppalehti Optio), iltaohjelmaa ja verkostoitumista, Resortin rantasauna ja paljut lämpiminä.
Hinta: 1890 € + alv.
Ilmoittautuminen: Avoinna 31.8 asti.

Lisätietoja koulutuksesta:
sales@experiencepyha.fi

Koulutuksen yhteistyökumppanina toimii Suomen Yrittäjänaiset
'Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat nykypäivän yrittäjälle tärkeät riippumatta yrityksen koosta ja toimialasta' - Carita Orlando

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen:

Email again:
Ymmärrän, että ilmoittautumiseni on sitova.

Valmentajasi:

Arto Heimonen - Trainers' House
Toimitusjohtaja, Valmentaja, Juristi ja Executive MBA

Arto on valmentanut neuvottelutaitoa ja viisasta vaikuttamista toistakymmentä vuotta. Hänen valmennuksiinsa osallistuu iso kirjo ihmisiä, jotka joutuvat neuvottelemaan työssään: johtajia, pääomasijoittajia, vaativaa asiantuntijatyötä tekeviä, mustan vyön neuvottelijoita, yrittäjiä, myyjiä, ja lista jatkuu.

Arto on työskennellyt Trainers’ Housella vuodesta 2009 ja toimitusjohtajana vuodesta 2013 lähtien. Esimiestehtävissä hän on toiminut yli 25 vuoden ajan sekä eri toimialojen yritysten toimitusjohtajana tai P&L vastaavana yli 15 vuotta. Arto valmentaa muutosprojektien yhteydessä hallituksia, johtoryhmiä, johtoa, esimiehiä sekä vetää myös strategiaprosesseja.

Tuija Kauppinen - Impact Queens
Tyylikonsultti, Pukeutumiskouluttaja ja Puhuja

Tuija Kauppinen on bisnespukeutumisen koulutukseen erikoistuneen yrityksen perustaja, tyylikonsultti, kouluttaja ja puhuja. 

Jo 13 vuoden ajan Tuija Kauppinen on luonut sadoille nais- ja miesasiakkailleen uusia pukeutumistyylejä, kouluttanut ryhmiä, ja esiintynyt tapahtumissa. Tuija on tunnettu erinomaisesta palveluasenteestaan, osaamisestaan, yrittäjähenkisyydestään sekä intohimosta omaa työtään ja alaansa kohtaan.Lisää kommentti

Email again: