Sunday Morning Resortin Lappilainen Saunamaailma ja Kota sijaitsevat Pyhäjärven rannalla, tarjoten unohtumattomat puitteet rentoutumiseen ja nautiskeluun. Meillä pääset kokemaan aidon lappilaisen sauna- ja ruokaelämyksen.

Lappilaisen saunamaailman neljän lajin saunaelämys

Sunday Morning Resortin Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa rantasaunassa voit nauttia rentouttavan neljän lajin saunaelämyksen. Tarjolla on perinteinen puulämmitteinen sauna, jota täydentää kaksi paljua ja aito suomalainen savusauna. Talvella voit virkistäytyä avannossa ja kesällä nauttia raikkaasta Pyhäjärvestä uiden.

Kolmen tunnin saunaelämys on täydellinen tapa rentoutua ja virkistyä. Voit tilata mieluisimmat juomat valmiiksi saunan viihtyisään oleskelutilaan ja jos nälkä yllättää, voit herkutella Ravintola Aihkin valmistaman herkullisen saunamenun takkatulen äärellä.

Saunaelämys tarjoaa mahdollisuuden nauttia suomalaisesta saunaperinteestä ainutlaatuisessa ympäristössä, Pyhäjärven rannalla ja Soutaja-tunturin juurella.
Varaa nyt

Viehättävä Kotaillallinen Pyhäjärven Rannalla

Sunday Morning Resortin viehättävässä Kodassa voit nauttia lappilaisista herkuista tunnelmallisen nuotiotulen äärellä. Kota sijaitsee lumoavien metsä- ja järvimaisemien keskellä, jossa voit nauttia palkitun Ravintola Aihkin herkullisista luomuksista.

Kodan kotoisan sisustuksen ja ilmapiirin äärellä loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja. Kotaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan herkuttelemaan.

Kodan ympäröivä idyllinen maisema, jossa koskemattomat vedet heijastavat taivaan värejä, tekee ruokaelämyksestä todella taianomaisen. Täällä järjestät taatusti unohtumattomia yksityistilaisuuksia sekä juhlistat tärkeitä hetkiä ystävien ja perheen seurassa.
Varaa nyt