Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia päästöttömiä aktiviteetteja Pyhän alueella niin itse kuin yhteistyökumppaneidemme kautta. Palvelutuotteisiimme kuuluu esimerkiksi sähkömoottorikelkkasafarit, lumikenkäily, eFatbike-vuokraus, pilkkiretket sekä ympärivuotiset kuvausretket. Koe ainutlaatuinen Pyhän taika esimerkiksi matkustaessasi äänettömästi sähkökelkalla tunturin laelle tai Pyhäjärven yli.

Varaa seuraava Lapin seikkailusi

eSled Safarit

Tutustu Pyhä-Luoston tunturimaisemiin uuden sukupolven sähkömoottorikelkoillamme! Nämä hiljaiset ja päästöttömät Suomen Lapissa valmistetut kelkat tarjoavat jopa 100 km toimintasäteen, mahdollistaen kahdeksan uniikkia safari-seikkailua Pyhä-Luoston alueella. Valitse omasi ja koe pohjoinen talviseikkailu uudella, kestävällä tavalla!
Lue lisää ja varaa

Lapin eläimet

Tutustu Lapin suloisiin ja karismaattisiin eläimiin perinteisellä porosafarilla tai vauhdikkaalla sähkökelkkasafarilla huskytilalle. Nämä seikkailut tarjoavat unohtumattoman tavan kohdata porot ja huskyt, ja safarit ovatkin loistava vaihtoehto koko perheen hauskaksi aktiviteetiksi Lapin lumoavan luonnon keskellä.
Lue lisää ja varaa

Revontulet ja Lapin luonto

Seikkaile Pyhä-Luoston taianomaisessa tunturiluonnossa ja sen ainutlaatuisten elämysten parissa. Luontoretkemme vievät sinut Lapin upeaan luontoon etsimään revontulia ja tutkimaan kansallispuistoa sähkömoottorikelkoilla tai -pyörillä, unohtamatta lumikenkäretkiä ja amatistikaivosta.
Lue lisää ja varaa

Lapin Sauna ja Kota

Unohtumaton ympäristö rentoutumiseen ja nautiskeluun Pyhäjärven rannalla. Neljän lajin saunaelämykseen sisältyy puulämmitteinen rantasauna, perinteikäs savusauna, paljut ja Pyhäjärvessä uinti. Lisäksi voit nauttia juomista ja saunamenusta viihtyisässä takkatuvassa. Kotaillallinen vie sinut herkulliselle ruokaseikkailulle nauttimaan lappilaisista herkuista nuotion äärellä, keskellä upeita metsä- ja järvimaisemia.
Lue lisää ja varaa

Välinevuokraus

Meiltä löydät kaikki tarvittavat välineet omatoimiseen talviseikkailuun Pyhä-Luoston tunturiluonnossa, olipa valintasi potkukelkka, hiihtopaketti tai lumikengät. Sähköavusteiset Fatbike-pyörät tarjoavat helpon tavan nauttia Lapin luonnosta, ja lumikengillä tutustut kansallispuiston rauhallisiin tunturimaisemiin helposti ja rennosti. Majoittujille tarjoamme pulkkien ja potkukelkkojen vuokrauksen ilmaiseksi.
Lue lisää ja vuokraa