Kestävän matkailun elämyksiä ja palveluita Pyhällä

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia päästöttömiä aktiviteetteja Pyhän alueella niin itse kuin yhteistyökumppaneidemmekin kautta. Palvelutuotteisiimme kuuluu esimerkiksi sähkömoottorikelkkasafarit, lumikenkäily, eFatbike-vuokraus, pilkkiretket sekä ympärivuotiset kuvausretket. Koe ainutlaatuinen Pyhän taika esimerkiksi matkatessasi äänettömästi sähkökelkalla tunturin laelle tai Pyhäjärven yli.

Varaa seuraava Lapin seikkailusi

Ensimmäisinä maailmassa: äänettömät ja päästöttömät sähkömoottorikelkat!

Ylpeinä tarjoamme asiakkaillemme täysin uudenlaisen luontoelämyksen: Suomen Lapissa valmistetut sähkömoottorikelkat vievät retkelle luontoon hiljaisesti ja ilman polttoaineenkatkua. Sunday Morning Resortilla on käytössä kelkat, joita on tällä hetkellä vain kahdessa muussa paikassa maailmassa!

Valitse erilaisista ja elämyksellisistä eSled-safareistamme:

Luontosafari: Helppo retki upeisiin maisemiin. Paljon aikaa valokuvaukselle, luonnon ihastelulle ja taukoihin. Kesto 1,5-2h.

Porotilavierailu: Ajamme läpi lumisen metsän suoraan resortilta paikalliselle porotilalle, jossa voit tutustua poroihin ja kuulla lisää elinkeinosta ja porojen hoidosta. Kesto 2,5-3h.

Tunturin valloitus: Kelkkailemme Pyhän parhaisiin maisemiin tunturin laelle. Reitti kulkee Pyhäjärven yli ja nautimme matkan varrella myös kotanuotiolla kahvit. Kesto 3-3,5h.

Revontulisafari: Lähdemme retkelle avoimelle paikalle, jossa on mahdollista ihailla öistä tähtitaivasta ja hyvällä tuurilla nähdä myös upea revontulishow. Kesto 2h.

Huskysafari: Nautimme vauhdikkaasta rekiajelusta huskien vetämänä. Safarilla tapaamme lisäksi ihanat huskyt ja tutustumme heidän työhönsä. Kesto 2,5h.

Safari huskyajelulle: Lumoava sähkökelkkasafari, joka vie sinut paikalliselle Husky-tilalle seikkailua varten. Perillä huskytilalla sinua odottaa jännittävä 30 minuutin husky-ajelu. Kesto 3h. 

Tutustu ympäröivään alueeseen ja luontoon pyöräillen

Pyhä-Luostolta löytyy monenlaisia pyöräilyreittejä, jotka soveltuvat niin peruspyöräilijälle kuin haastetta kaipaavalle maastopyöräilijällekin. Asiakkaanamme voit varata käyttöösi sähköavusteiset fatbiket, jolloin haastavammallakin reitillä kulkeminen sujuu joutuisasti.

Varaa verkkokaupastamme

Rento ja vaivaton lumikenkäily

Lumikenkäily on oiva valinta omatoimisesta luonnossa reippailusta pitävälle, sillä lumikenkäillessä reitin voi valita melko vapaasti. Mikä parasta, tekniikan omaksuminen tai välineiden valmistelu ei kumpikaan vaadi suuresti aikaa tai erityisosaamista ja lajiin tutustuminen on helppoa ihan vasta-alkajallekin. Monipuolinen metsä- ja tunturimaasto tarjoaakin mitä parhainta liikuntaympäristöä lumikenkäilijöille. Lumikenkäretki joka viikko tiistaisin.

Varaa verkkokaupastamme

Talvipäivän pilkkiretki Pyhäjärvellä

Lähde kanssamme nauttimaan talvipäivästä läheiselle Pyhäjärvelle. Voit nauttia pienimuotoisen pilkkikilpailun iloista oman ystäväryhmäsi kanssa ilman huolta varusteiden kuljettamisesta. Opaamme neuvoo sinua retkellä pilkinnän eri tekniikoissa, näyttäen samalla parhaimmat pilkkimispaikat. Retki sisältää varusteiden lisäksi lämpimät talvivaatteet, opaspalvelun sekä lämpimät juomat. Retki joka viikko ma & to.

Varaa verkkokaupastamme

Rentouttava neljän lajin saunaelämys

Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa rantasaunassa nautitaan neljän lajin saunaelämys: tarjolla on klassisen puulämmitteisen saunan kaveriksi kaksi paljua ja lisäksi perinteinen savusauna. Talvella virkistäydyt avannossa ja kesällä järvessä uiden.

Kolmen tunnin saunaelämyksen voi täydentää tilaamalla mieluisimmat juomat valmiiksi saunan viihtyisään oleskelutilaan ja Ravintola Aihkista herkullisen saunamenun jos nälkä yllättää. Lue lisää lappilaisesta saunamaailmasta sivumme tarinat-osiosta.

Kysy lisää ja varaa: sales@experiencepyha.fi