Laadukas ja moderni pohjois-skandinaavinen ravintola Pyhällä

Aihki vie modernin, pohjois-skandinaavisen keittiön elämykselliseen maailmaan

Ravintola Aihki on avoinna illallisvieraille ma- la. Ravintolamme tarjoaa kuuden (6) ruokalajin yllätysmenun (116€/hlö) siihen huolellisesti valikoidun viinipaketin (74€/hlö) kera. 

Huomioimme erityisruokavaliot mielellämme ennakkoilmoituksella. Huomaathan, että vegaaninen ja täysin maidoton herkuttelumenu onnistuu kolmen (3) ruokalajin kokonaisuutena (69€/hlö). Viinikellaristamme löydät myös vegaaniset vaihtoehdot.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

 Tiedustelut ja pöytävaraukset 24 h ennakkoon
sähköpostitse: aihki@experiencepyha.fi
tai puh. +358 41 318 8876
tai varauskalenterimme kautta.

Varauskalenteri

      
  

Juhla- ja teemaillalliset

Järjestämme Aihkissa erilaisia taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri- & ruokateemailtoja. Katso tarkemmat tiedot tulevista erikoisillallisista alta.

Pyydämme sinua saapumaan paikalle 15 minuuttia ennen illallisaikaa. Erikoisillallisissa kolmen ruokalajin vegaanimenun hinta on 75€.

Four Hands-illallinen Johan Kurkelan & Anssi Riihimäen johdolla

Perjantaina 1.3. ja lauantaina 2.3. keittiömme loihtii upean Four Hands-illallisen, kun Vuoden 2023 keittiömestari Johan Kurkela ja Aihkin innovatiivinen keittiömestari Anssi Riihimäki, yhdistävät taitonsa luodakseen unohtumattoman 6 ruokalajin menun, joka vie sinut makujen taianomaiseen maailmaan.

Ainutlaatuinen Four Hands- illallinen tarjoillaan:
- 1.3. klo 18:00 ja 20:00
- 2.3. klo 18:00 ja 20:00.

Illallisen hinta on 136€/hlö ja siihen sopivan premium-viinipaketin hinta 98€/hlö. Pöytävaraukset illalliselle.

Samppanjaillallinen Essi Avellanin johdolla

Perjantaina 8.3. meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi kansainvälisesti tunnettu samppanjaekspertti ja FINE Champagne Magazine -lehden päätoimittaja Essi Avellan neljättä kertaa johtamaan arvostettua samppanjaillallista ravintola Aihkissa.

Essi on jälleen kerran valinnut hienoimpia samppanjapareja tämän erityisen 6 ruokalajin illallisen jokaiseen ruokalajiin. Illan aikana hän kertoo lumoavat tarinat jokaisen valitun samppanjan takana.

Samppanjaillallinen tarjoillaan 8. maaliskuuta klo 18.00. Illallisen hinta on 209 €/henkilö (sis. ohjelman, illallisen ja samppanjan).  Pöytävaraukset illalliselle.

Aamiainen

Aamiaisemme on rauhallinen ja miellyttävä aloitus hyvälle päivälle. Aamiainen tarjoillaan pöytään ja voitte rauhassa nauttia vastavalmistetuista ja tuoreista tarjottavista.

Illallinen:

Kausittain vaihtuvista illallismenuista löytyy upeita vaihtoehtoja juhliin tai erityisiin hetkiin. Ravintola toimii tilausravintolana pöytävarauksin ja menuita on viikoittain tarjolla, usein myös erityisinä juhlapyhinä.

Anniskeluoikeudet ja viinikellari

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 rakentaneet myös viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Kota

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Kotaan mahtuu ruokailemaan 10 henkilöä ja se toimii myös tilausravintolana.

Lue lisää ja varaa Kotaillallinen Pyhäjärven rannalla.

Vastuullisuus ravintolassamme

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ravintolamme raaka-aineista läheltä. Lisäksi kasvatamme ja keräämme itse luonnon antimia. Meille on tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Sunday Morning Resort ja Ravintola Aihki ovat hiilineutraaleja. Meillä on ekologinen lämmitysjärjestelmä ja kuusi hehtaaria omaa metsää, joka toimii hiilinieluna. Ravintolassamme on käytössä kestävät, laadukkaat tekstiilit, jotka huolletaan omassa pyykkihuollossamme kuljetusrasitetteen minimoimiseksi. Kaikki jätteet kierrätetään, ja biojätteet kompostoidaan omissa komposteissa. Näistä saatu multa hyödynnetään jälleen peruna- ja vihannesmaalla, joka sijaitsee Resortin pihapiirissä. Puutarhassamme käytämme vain luonnonmukaisia lannoitteita.

Ravintolamme Oiva-raportin löydät täältä.