Laadukkaan ja modernin pohjois-skandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä

Toimimme iltaisin auki olevana tilausravintolana ennakkovarauksella

Aihki kiittää asiakkaita kuluneesta kaudesta - avaamme ovemme jälleen ensi kaudella.

Tarjoilemme 5 ruokalajin maistelumenua (82€/hlö) huolella valikoidun viinipaketin kera (58€/hlö).

Menumme vaihtuu säännöllisesti sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan.

 Huomioimme mielellämme erityisruokavaliot menussa ennakkoilmoituksella viimeistään vuorokausi ennen illallista.

Huomioittehan kuitenkin, että vegaanisena ja täysin maidottomana menu onnistuu 3 ruokalajin kokonaisuutena.
Viinikellaristamme löytyy myös vegaaniset viinivaihtoehdot.

Tervetuloa nauttimaan Aihkin tunnelmasta ja hyvästä ruuasta!

Tiedustelut ja pöytävaraukset (aina ennakkoon) sähköpostitse
aihki@experiencepyha.fi
tai puh. +358 41 318 8876
tai varauskalenterimme kautta.

Kuljetus Pyhän alueella 20€/suunta.

Yksityisseurueille ja ryhmille räätälöimme mielellämme tarjouksen
Yhteydenotot: aihki@experiencepyha.fi
      

Elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen

Keittiömestari suunnittelee sesongeittain tarjottavat ruuat, vastaa korkealaatuisten raaka-aineiden hankinnoista sekä valmistaa tarjottavat ruuat suurella sydämellä.

Ruokiin olemme sovittaneet huolellisesti valittuja eurooppalaisia laatuviinejä viinikellaristamme.

Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan.

Aamiainen

Aamiaisemme on rauhallinen ja miellyttävä aloitus hyvälle päivälle. Aamiainen tarjoillaan pöytään ja voitte rauhallisesti nauttia vastavalmistetuista ja tuoreista tarjottavista.

Majoittuville vieraille on oleskelun aikana erilaisten päivällisten lisäksi tarjolla tilauksesta myös vaikkapa retkieväät.

Illallinen

Kausittain vaihtuvista illallismenuista löytyy upeita vaihtoehtoja juhliin tai erityisiin hetkiin. Ravintola toimii tilausravintolana pöytävarauksin ja menuita on viikoittain tarjolla, usein myös erityisinä juhlapyhinä. Rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan puolestaan erityisesti lappilaisia herkkuja.

Anniskeluoikeudet ja viinikellari

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 myös rakentaneet viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Kota

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Kulttuuri & ruoka-teemaillat

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.

Vastuullisuus ravintolassamme

Vastuullisuus on meille muun muassa tätä

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon raaka-aineista läheltä. Lisäksi kasvatamme itse ja keräämme luonnon antimia.

Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Sunday Morning Resort ja Ravintola Aihki ovat hiilineutraaleja. Meillä on ekologinen lämmitysjärjestelmä ja kuusi hehtaaria omaa metsää, joka toimii hiilinieluna. Ravintolassamme on käytössä kestävät, laadukkaat tekstiilit, jotka huolletaan omassa pyykkihuollossamme kuljetusrasitetteen minimoimiseksi. Kaikki jätteet kierrätetään, ja biojätteet kompostoidaan omissa komposteissa. Näistä saatu multa hyödynnetään jälleen peruna- ja vihannesmaalla, joka sijaitsee resortin pihapiirissä. Puutarhassamme käytämme vain luonnonmukaisia lannoitteita.