Laadukas ja moderni pohjois-skandinaavinen ravintola Pyhällä

Moderni pohjoismainen keittiö x laadukkaat kotimaiset raaka-aineet

Olemme parhaillaan kesätauolla ja avaamme ovemme jälleen marraskuussa.

Marraskuusta alkaen tarjoamme vieraidemme nautittavaksi arvostetun 6-ruokalajin Chef’s Signature Menun (varaus min. 1 päivä ennakkoon). Vaihtoehtona on myös 4-ruokalajin Daily Chef’s Menu (saatavuuden mukaan ilman ennakkovarausta).

Huomioimme erityisruokavaliot mielellämme ennakkoilmoituksella. Vegaaninen ja täysin maidoton herkuttelumenu onnistuu 3-ruokalajin kokonaisuutena, ja viinikellaristamme löydät myös vegaaniset vaihtoehdot.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

 Tiedustelut ja pöytävaraukset 24 h ennakkoon
sähköpostitse: aihki@experiencepyha.fi
tai puh. +358 41 318 8876
tai varauskalenterimme kautta.

Varauskalenteri

      
  

Juhla- ja teemaillalliset

Järjestämme Aihkissa erilaisia taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri- & ruokateemailtoja. Katso tarkemmat tiedot tulevista erikoisillallisista alta.

Pyydämme vieraita saapumaan paikalle 15 minuuttia ennen illallisaikaa.

Aamiainen

Aloita päiväsi rauhaisan aamiaisen äärellä, joka on tarjolla päivittäin klo 8:30–10:30. Tuore kahvi tarjoillaan pöytään, ja buffetpöydästämme löydät huolella valikoituja paikallisia makuja kotimaisista raaka-aineista. 

Pöydästäsi löydät myös pienen menun, josta voit tilata lisävalintoja, kuten erikoiskahveja, Mimosan tai päivän erikoismunakkaan.

Illallinen

Kausittain vaihtuvista illallismenuista löytyy upeita vaihtoehtoja juhliin tai erityisiin hetkiin. Ravintola toimii tilausravintolana pöytävarauksin ja menuita on viikoittain tarjolla, usein myös erityisinä juhlapyhinä.

Anniskeluoikeudet ja viinikellari

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 rakentaneet myös viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Kota

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Kotaan mahtuu ruokailemaan 18 henkilöä ja se toimii myös tilausravintolana.

Lue lisää ja varaa Kotaillallinen Pyhäjärven rannalla.

Vastuullisuus ravintolassamme

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ravintolamme raaka-aineista läheltä. Lisäksi kasvatamme ja keräämme itse luonnon antimia. Meille on tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Sunday Morning Resort ja Ravintola Aihki ovat hiilineutraaleja. Meillä on ekologinen lämmitysjärjestelmä ja kuusi hehtaaria omaa metsää, joka toimii hiilinieluna. Ravintolassamme on käytössä kestävät, laadukkaat tekstiilit, jotka huolletaan omassa pyykkihuollossamme kuljetusrasitetteen minimoimiseksi. Kaikki jätteet kierrätetään, ja biojätteet kompostoidaan omissa komposteissa. Näistä saatu multa hyödynnetään jälleen peruna- ja vihannesmaalla, joka sijaitsee Resortin pihapiirissä. Puutarhassamme käytämme vain luonnonmukaisia lannoitteita.

Ravintolamme Oiva-raportin löydät täältä.