Laadukas ja moderni pohjois-skandinaavinen ravintola Pyhällä

Aihki vie modernin, pohjois-skandinaavisen keittiön elämykselliseen maailmaan

Ravintolamme tarjoaa kolmen (3) ruokalajin yllätysmenun (71€/hlö) huolellisesti valikoidun viinipaketin (43€/hlö) kera.

Huomioimme erityisruokavaliot mielellämme ennakkoilmoituksella. Vegaaninen ja täysin maidoton herkuttelumenu onnistuu kolmen (3) ruokalajin kokonaisuutena, ja viinikellaristamme löydät myös vegaaniset vaihtoehdot.

Avaamme ovemme illallisvieraille jälleen kesätauon jälkeen 24.7.24. Kesällä 24.7 - 28.9 Aihki on avoinna keskiviikosta lauantaihin joka viikko.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

 Tiedustelut ja pöytävaraukset 24 h ennakkoon
sähköpostitse: aihki@experiencepyha.fi
tai puh. +358 41 318 8876
tai varauskalenterimme kautta.

Varauskalenteri

      
  

Juhla- ja teemaillalliset

Järjestämme Aihkissa erilaisia taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri- & ruokateemailtoja. Katso tarkemmat tiedot tulevista erikoisillallisista alta.

Pyydämme sinua saapumaan paikalle 15 minuuttia ennen illallisaikaa. Erikoisillallisissa kolmen ruokalajin vegaanimenun hinta on 75€.

Aamiainen

Aamiaisemme on rauhallinen ja miellyttävä aloitus hyvälle päivälle. Aamiainen tarjoillaan pöytään ja voitte rauhassa nauttia vastavalmistetuista ja tuoreista tarjottavista.

Illallinen

Kausittain vaihtuvista illallismenuista löytyy upeita vaihtoehtoja juhliin tai erityisiin hetkiin. Ravintola toimii tilausravintolana pöytävarauksin ja menuita on viikoittain tarjolla, usein myös erityisinä juhlapyhinä.

Anniskeluoikeudet ja viinikellari

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 rakentaneet myös viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Kota

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Kotaan mahtuu ruokailemaan 18 henkilöä ja se toimii myös tilausravintolana.

Lue lisää ja varaa Kotaillallinen Pyhäjärven rannalla.

Vastuullisuus ravintolassamme

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ravintolamme raaka-aineista läheltä. Lisäksi kasvatamme ja keräämme itse luonnon antimia. Meille on tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Sunday Morning Resort ja Ravintola Aihki ovat hiilineutraaleja. Meillä on ekologinen lämmitysjärjestelmä ja kuusi hehtaaria omaa metsää, joka toimii hiilinieluna. Ravintolassamme on käytössä kestävät, laadukkaat tekstiilit, jotka huolletaan omassa pyykkihuollossamme kuljetusrasitetteen minimoimiseksi. Kaikki jätteet kierrätetään, ja biojätteet kompostoidaan omissa komposteissa. Näistä saatu multa hyödynnetään jälleen peruna- ja vihannesmaalla, joka sijaitsee Resortin pihapiirissä. Puutarhassamme käytämme vain luonnonmukaisia lannoitteita.

Ravintolamme Oiva-raportin löydät täältä.