Laadukkaan ja modernin pohjois-skandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä

Tervetuloa nauttimaan ravintolaamme Joulukuussa:

1.12. klo 18.00 Fattoria Paganon viinitasting ja viiden (5)    ruokalajin illallinen. Hinta 175€ / henkilö.

6.12. klo 18.00 & 20.00 Itsenäisyyspäivän viiden (5) ruokalalajin illallinen. Hinta 89€ / henkilö.

Toivomme, että saavut paikalle 15 minuuttia ennen valittua kattausaikaasi molempiin illallisiin. Kolmen ruokalajin vegaanimenu on tarjolla hintaan 75€.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ravintolaamme!  Erikoisillallisten jälkeen avaamme ovet asiakkaille jälleen 23.12., jonka jälkeen olemme avoinna normaalisti ma- la.

 Tiedustelut ja pöytävaraukset (aina ennakkoon) sähköpostitse.

aihki@experiencepyha.fi
tai puh. +358 41 318 8876
tai varauskalenterimme kautta.

      

Elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen

Keittiömestari suunnittelee sesongeittain tarjottavat ruuat, vastaa korkealaatuisten raaka-aineiden hankinnoista sekä valmistaa tarjottavat ruuat suurella sydämellä.

Ruokiin olemme sovittaneet huolellisesti valittuja eurooppalaisia laatuviinejä viinikellaristamme.

Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan.

Aamiainen

Aamiaisemme on rauhallinen ja miellyttävä aloitus hyvälle päivälle. Aamiainen tarjoillaan pöytään ja voitte rauhallisesti nauttia vastavalmistetuista ja tuoreista tarjottavista.

Majoittuville vieraille on oleskelun aikana erilaisten päivällisten lisäksi tarjolla tilauksesta myös vaikkapa retkieväät.

Illallinen

Kausittain vaihtuvista illallismenuista löytyy upeita vaihtoehtoja juhliin tai erityisiin hetkiin. Ravintola toimii tilausravintolana pöytävarauksin ja menuita on viikoittain tarjolla, usein myös erityisinä juhlapyhinä.

Anniskeluoikeudet ja viinikellari

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 myös rakentaneet viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Kota

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Lue lisää ja varaa Kotaillallinen Pyhäjärven rannalla.

Kulttuuri & ruoka-teemaillat

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.

Vastuullisuus ravintolassamme

Vastuullisuus on meille muun muassa tätä

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon raaka-aineista läheltä. Lisäksi kasvatamme itse ja keräämme luonnon antimia.

Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Sunday Morning Resort ja Ravintola Aihki ovat hiilineutraaleja. Meillä on ekologinen lämmitysjärjestelmä ja kuusi hehtaaria omaa metsää, joka toimii hiilinieluna. Ravintolassamme on käytössä kestävät, laadukkaat tekstiilit, jotka huolletaan omassa pyykkihuollossamme kuljetusrasitetteen minimoimiseksi. Kaikki jätteet kierrätetään, ja biojätteet kompostoidaan omissa komposteissa. Näistä saatu multa hyödynnetään jälleen peruna- ja vihannesmaalla, joka sijaitsee resortin pihapiirissä. Puutarhassamme käytämme vain luonnonmukaisia lannoitteita.