Parkside Pyhä Lomahuoneistot

Uudenkarheat Parkside Pyhän lomahuoneistot sijaitsevat Pyhätunturin hiihtokeskuksessa, perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luoston kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lomahuoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi.

Tarjoamme -10 % Early Bird -alennuksen Parkside Pyhä -huoneistoille koodilla "RuskaPark" ruska-ajan varauksiin 9.9. – 29.9. (voimassa 31.7. asti).

Kysy lisää ja varaa sales@experiencepyha.fi tai suoraan verkkokaupastamme.


Varaa majoituksesi Parkside Pyhään

Lomahuoneistot

Parkside Pyhä koostuu korkealuokkaisesti varustelluista paritalohuoneistoista. Majoitu Pyhällä 14 uudenkarkeassa lomahuoneistossa - meiltä löydät myös 3 lemmikkihuoneistoa perheen lomaileville karvakuonoille. Loput huoneistot ovat allergiavapaita, joten muistathan varmistaa lemmikkihuoneiston saatavuuden meiltä ennakkoon.

Lue lisää

Design

Parkside Pyhä on suunniteltu luontoa kunnioittaen, pohjoisen estetiikkaa hyödyntäen. Kestävä matkailu ja puhtaan luonnon vaaliminen ovat meille toiminnassamme erittäin tärkeitä arvoja. Parkside Pyhän rakennukset on suunniteltu kestämään aikaa ja arktisia oloja.

Lue lisää

Kansallispuistoon oveltasi

Pyhä-Luoston kansallispuisto sijaitsee vain 100 metrin päässä Parkside Pyhästä. Luontoelämykset odottavat huoneistosi ovella. Kansallispuisto retkien lisäksi voit nauttia pohjoisen taivaan upeista näkymistä omalla terassillasi.

Lue lisää