Parkside Pyhä Lomahuoneistot

Uusi Parkside Pyhä sijaitsee Pyhätunturin hiihtokeskuksessa, Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lomahuoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi.

Touko-kesäkuun etu Parkside Pyhän lomahuoneistoissa

Kesällä 4 hengen seurue yöpyy Parkside Pyhän korkealuokkaisesti varustelluissa lomahuoneistoissa 210 € / yö hintaan (normaalisti 250 € / 4 hlö, edun arvo 40 €).

Kysy lisää ja varaa sales@experiencepyha.fi tai suoraan verkkokaupastamme.


Varaa majoituksesi Parkside Pyhään
Saapuminen
Lähtö
Huoneita / huoneistoja
Aikuisia
Lapsia
Kampanja-
koodi

Huoneistot

Parkside Pyhä koostuu korkealuokkaisesti varustelluista paritalohuoneistoista. Ensimmäiset 14 lomahuoneistoa on avattu käyttöön.

Lue lisää

Design

Parkside Pyhä on suunniteltu luontoa kunnioittaen, pohjoisen estetiikkaa hyödyntäen. Kestävä matkailu ja puhtaan luonnon vaaliminen ovat meille toiminnassamme erittäin tärkeitä arvoja. Parkside Pyhän rakennukset on suunniteltu kestämään aikaa ja arktisia oloja.

Lue lisää

Kansallispuistoon oveltasi

Pyhä-Luoston kansallispuisto sijaitsee vain 100 metrin päässä Parkside Pyhästä. Luontoelämykset odottavat huoneistosi ovella. Kansallispuisto retkien lisäksi voit nauttia pohjoisen taivaan upeista näkymistä omalla terassillasi.

Lue lisää