Parkside Pyhä Lomahuoneistot

Uusi Parkside Pyhä sijaitsee Pyhätunturin hiihtokeskuksessa, Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lomahuoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi.


Kysy lisää ja varaa sales@experiencepyha.fi tai suoraan verkkokaupastamme.


SYYSLOMAVIIKKOJEN ERIKOISTARJOUS!
Voimassa ajalla 1.-31.10.2022 tai niin kauan kuin huoneistoja riittää!

4vrk 3vrk:n hinnalla tai 7 vrk 5:n hinnalla
Tee varaus suoraan verkkokaupastamme tai sähköpostitse sales@experiencepyha.fi
RUSKAVIIKKOJEN TARJOUS:

Kun teet vähintään 3vrk varauksen 1.9-30.9 väliselle ajalle, saat samalla ravintola Pyhän Uulaan 10% alennuksen yhdelle ruokailukerralle lomasi aikana (pl. juomatuotteet)! Tarjous on asuntokohtainen (1-6hlölle).
Varaa majoituksesi Parkside Pyhään
Saapuminen
Lähtö
Huoneita / huoneistoja
Aikuisia
Lapsia
Kampanja-
koodi

Huoneistot

Parkside Pyhä koostuu korkealuokkaisesti varustelluista paritalohuoneistoista. Ensimmäiset 14 lomahuoneistoa on avattu käyttöön.

Lue lisää

Design

Parkside Pyhä on suunniteltu luontoa kunnioittaen, pohjoisen estetiikkaa hyödyntäen. Kestävä matkailu ja puhtaan luonnon vaaliminen ovat meille toiminnassamme erittäin tärkeitä arvoja. Parkside Pyhän rakennukset on suunniteltu kestämään aikaa ja arktisia oloja.

Lue lisää

Kansallispuistoon oveltasi

Pyhä-Luoston kansallispuisto sijaitsee vain 100 metrin päässä Parkside Pyhästä. Luontoelämykset odottavat huoneistosi ovella. Kansallispuisto retkien lisäksi voit nauttia pohjoisen taivaan upeista näkymistä omalla terassillasi.

Lue lisää