Kokoustilat
Vastuullisuus
Sijainti

Saapuminen Pyhätunturille

Lentäen

Lähimmät lentokentät ovat Rovaniemi, Kittilä ja Kuusamo. Rovaniemeltä ajomatka Pyhätunturille kestää noin 1 h 30 min, Kuusamosta noin 2 h 20 min ja Kittilästä noin 2 tuntia. Rovaniemen lentokentältä on säännöllinen SkiBus yhteys Pyhälle. Kuljetamme myös asiakkaamme tarvittaessa omalla luksusbussillamme (1+ 8 henkeä) lentokentältä ja Pyhätunturin alueella.

Junalla

Ekologisin tapa saapua tunturiin on juna. Yöjuna Helsingistä tarjoaa mukavat yksityiset makuuhytit. Lähin juna-asema sijaitsee Kemijärvellä, noin 45 minuutin ajomatkan päässä. Kemijärveltä tulee SkiBussi tunturiin, sovitettuna yöjunavuoroihin. Myös Rovaniemelle tulee yöjuna, josta pääsee SkiBussilla Pyhälle. Voimme kuljettaa asiakkaamme myös omalla luksusbussillamme.

Minibussi

Järjestämme tarvittaessa erillisestä sopimuksesta asiakkaillemme lentokenttä / juna-asemakuljetuksen omalla 1+8 hengen luksusbussillamme. Myös kuljetukset Pyhätunturin alueella kuuluvat tarvittaessa vierailuusi.

Autolla

Pyhätunturille on helppo saapua omalla autolla tai kuljetuksella. E75 ja E63 tiet tuovat sujuvasti tunturiin.

AJANKOHTAISTA

Aihkin joulukuun erikoisillalliset

- 1.12. klo 18.00 / Viini-illallinen ja tutustumismatka Italian viiniperinteisiin Angelo Paganon johdolla

- 6.12. klo 18.00 & 20.00 / Itsenäisyyspäivän juhlaillallinen

Avaamme ovemme asiakkaillemme jälleen 23.12., jonka jälkeen olemme avoinna normaalisti ma-la.

Tervetuloa Aihkiin viettämään unohtumatonta iltaa!

Black Week - erikoistarjous

Black Week - pakettimme sisältää viiden ruokalajin viini-illallisen Italian viiniperinteiden parissa Fattoria Paganon johdolla ja majoituksen Resortin hotellihuoneissa.

Angelo kertoo vieraillamme Campanian viinialueesta Italiassa, jossa hänen perheensä on tuottanut useita arvostettuja ja palkittuja viinejä. Illan aikana sukellamme Italian ensimmäisen DOP-viinialueen, Falerno Del Massicon, historiaan ja makumaailmaan.

Paketin hinta on vain 440€ / yö / 2 hlöä, tarkoittaen -37% säästöjä (yhteensä 155€ edestä!).

Lue lisää ja tee varaus ->

Black Friday - erikoistarjous:

Jahtaa revontulia pohjoisen taivaan alla ja yövy upeassa Sunday Morning Resortissa erikoishintaan!

Tämä Black Friday -tarjous vie sinut unohtumattomalle seikkailulomalle, sisältäen majoituksen Sunday Morning Resortissa ja 'Pohjolan Yöt' - sähkökelkkasafarin. Tarjous on saatavilla 4.2. - 11.2.2023 väliselle ajalle (minimi yöpymä 3 yötä). 

Black Friday -etusi on -20% normaalihinnasta! Pysy siis kuulolla 24.11. ja varaa unohtumaton seikkailulomasi.

Lue lisää ja tee varaus ->

TARINAT

Lappilaisen ammattitaidon ja käsityön tarina: Sunday Morning Resortin alkuperä

Lähde kanssamme aikamatkalle, jonka varrella kuulet Sunday Morning Resortin erikoisen syntytarinan. Pyhäjärven rannalla sijaitseva boutiquehotellimme on paikka, joka on rikastanut Pyhä-Luoston maisemaa kauniilla lappilaisella käsityöllä ja muotoilulla, sekä vanginnut monien sydämet jo sen rakennusajankohdasta lähtien.


Lue lisää

Tunnelmalliset pikkujoulut Pyhä-Luostolla

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa boutique-hotellissamme ja koe Suomen pohjolan tunnelma parhaimmillaan.

Lue lisää

Ravintola Aihkin keittiömestari Anssi Riihimäki makuelämysten mestarina

Ravintola Aihki on ansainnut paikkansa Kauppalehti Option vuosien 2022 ja 2023 Suomen parhaimpien ravintoloiden arvosteluissa loistavalla 16+ arvosanalla. Saavutuksen taustalla on keittiömestari Anssi Riihimäen kyky luoda herkullisia ja näyttäviä annoksia, jotka hurmaavat sekä maku- että näköaistit.

Lue lisää
Saapuminen

Saapuminen

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee lähimpänä Pyhätunturia. Rautatieasemista Kemijärvi ja Rovaniemi ovat lähimmät ja niiltä on myös säännöllinen SkiBus-yhteys tunturiin, samoin kuin Rovaniemen lentokentältä.

Lue lisää
Majoittuminen

Majoittuminen

Lämpimästi tervetuloa Pyhätunturille. Lue lisää majoittumiseesi liittyvistä käytännön asioista Sunday Morning Resortissa tai Parksiden Pyhässä.

Lue lisää
Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella.

Lue lisää
Pyhä-Luoston kansallispuisto

Kansallispuisto kutsuu

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin. Ylväät tunturinlaet, syvät ja jylhät rotkot sekä laajat suoalueet eli tunturiaapat ovat alueelle tyypillistä maisemaa. Lähde retkelle nauttimaan hiljaisuudesta.

Lue lisää