Saapuminen Pyhätunturille

Lentäen

Lähimmät lentokentät ovat Rovaniemi, Kittilä ja Kuusamo. Rovaniemeltä ajomatka Pyhätunturille kestää noin 1 h 30 min, Kuusamosta noin 2 h 20 min ja Kittilästä noin 2 tuntia. Rovaniemen lentokentältä on säännöllinen SkiBus yhteys Pyhälle. Kuljetamme myös asiakkaamme tarvittaessa omalla luksusbussillamme (1+ 8 henkeä) lentokentältä ja Pyhätunturin alueella.

Junalla

Ekologisin tapa saapua tunturiin on juna. Yöjuna Helsingistä tarjoaa mukavat yksityiset makuuhytit. Lähin juna-asema sijaitsee Kemijärvellä, noin 45 minuutin ajomatkan päässä. Kemijärveltä tulee SkiBussi tunturiin, sovitettuna yöjunavuoroihin. Myös Rovaniemelle tulee yöjuna, josta pääsee SkiBussilla Pyhälle. Voimme kuljettaa asiakkaamme myös omalla luksusbussillamme.

Minibussi

Järjestämme tarvittaessa erillisestä sopimuksesta asiakkaillemme lentokenttä / juna-asemakuljetuksen omalla 1+8 hengen luksusbussillamme. Myös kuljetukset Pyhätunturin alueella kuuluvat tarvittaessa vierailuusi.

Autolla

Pyhätunturille on helppo saapua omalla autolla tai kuljetuksella. E75 ja E63 tiet tuovat sujuvasti tunturiin.

AJANKOHTAISTA

Koe keväinen talviseikkailu Pyhällä

Nauti rennosti eSled Luontosafarista sähkömoottorikelkoillamme läpi Pyhä-Luoston tunturimaisemien, samalla kun majoitutu Sunday Morning Resortissa -25 %:n alennuksen kera. Majoitukseesi sisältyy lisäksi ylelliset mukavuudet, aamiainen, yksityinen saunavuoro ja vapaa pääsy kuntosalille. Tässä paketissa yhdistyykin kätevästi jännitys ja rentoutuminen Lapin tunturimaisemien keskellä - Lue lisää ja varaa!

Kevättarjous luontosafarille!

Nappaa ystäväsi mukaan unohtumattomalle kahden tunnin luontosafarille uusilla sähkömoottorikelkoillamme kevään erikoishintaan - kaksi seikkailijaa yhden hinnalla, vain 198€!

Lue lisää ja varaa seikkailusi koodilla “2for1sled”

Keväinen majoitustarjous

Valitse Pyhätunturi keväisen loman viettoon – laskettele, hiihdä tai ihastele luontoa. Nyt säästät 25% majoituksesta koodilla "kevat25". Koodi voimassa helmi-maaliskuun ajan, poislukien pääsiäisenä.

Lue lisää ja varaa lomasi käyttäen koodia "kevat25":

TARINAT

Sunday Morning Resort: STF-edelläkävijä vastuullisessa matkailussa

Pyhä-Luostolla sijaitsevan Sunday Morning Resortin liiketoiminta on perustunut sen koko olemassaolon ajan vastuullisuuteen sekä innovatiivisiin ratkaisuihin, joiden tavoitteena on saada toiminnasta hiilinegatiivista. Nyt yritys on ottanut uuden askeleen vastuullisuudessa ja sen esimerkillinen toiminta on palkittu Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkillä edelläkävijästatuksella.

Lue lisää

Lappilaisen ammattitaidon ja käsityön tarina: Sunday Morning Resortin alkuperä

Lähde kanssamme aikamatkalle, jonka varrella kuulet Sunday Morning Resortin erikoisen syntytarinan. Pyhäjärven rannalla sijaitseva boutiquehotellimme on paikka, joka on rikastanut Pyhä-Luoston maisemaa kauniilla lappilaisella käsityöllä ja muotoilulla, sekä vanginnut monien sydämet jo sen rakennusajankohdasta lähtien.


Lue lisää

Tunnelmalliset pikkujoulut Pyhä-Luostolla

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa boutique-hotellissamme ja koe Suomen pohjolan tunnelma parhaimmillaan.

Lue lisää

YLEISTÄ


Saapuminen

Saapuminen

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee lähimpänä Pyhätunturia. Rautatieasemista Kemijärvi ja Rovaniemi ovat lähimmät ja niiltä on myös säännöllinen SkiBus-yhteys tunturiin, samoin kuin Rovaniemen lentokentältä.

Lue lisää
Majoittuminen

Majoittuminen

Lämpimästi tervetuloa Pyhätunturille. Lue lisää majoittumiseesi liittyvistä käytännön asioista Sunday Morning Resortissa tai Parksiden Pyhässä.

Lue lisää
Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella.

Lue lisää
Pyhä-Luoston kansallispuisto

Kansallispuisto kutsuu

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin. Ylväät tunturinlaet, syvät ja jylhät rotkot sekä laajat suoalueet eli tunturiaapat ovat alueelle tyypillistä maisemaa. Lähde retkelle nauttimaan hiljaisuudesta.

Lue lisää