Saapuminen Pyhätunturille

Lentäen

Lähimmät lentokentät ovat Rovaniemi, Kittilä ja Kuusamo. Rovaniemeltä ajomatka Pyhätunturille kestää noin 1 h 30 min, Kuusamosta noin 2 h 20 min ja Kittilästä noin 2 tuntia. Rovaniemen lentokentältä on säännöllinen SkiBus yhteys Pyhälle. Kuljetamme myös asiakkaamme tarvittaessa omalla luksusbussillamme (1+ 8 henkeä) lentokentältä ja Pyhätunturin alueella.

Junalla

Ekologisin tapa saapua tunturiin on juna. Yöjuna Helsingistä tarjoaa mukavat yksityiset makuuhytit. Lähin juna-asema sijaitsee Kemijärvellä, noin 45 minuutin ajomatkan päässä. Kemijärveltä tulee SkiBussi tunturiin, sovitettuna yöjunavuoroihin. Myös Rovaniemelle tulee yöjuna, josta pääsee SkiBussilla Pyhälle. Voimme kuljettaa asiakkaamme myös omalla luksusbussillamme.

Minibussi

Järjestämme tarvittaessa erillisestä sopimuksesta asiakkaillemme lentokenttä / juna-asemakuljetuksen omalla 1+8 hengen luksusbussillamme. Myös kuljetukset Pyhätunturin alueella kuuluvat tarvittaessa vierailuusi.

Autolla

Pyhätunturille on helppo saapua omalla autolla tai kuljetuksella. E75 ja E63 tiet tuovat sujuvasti tunturiin.

AJANKOHTAISTA

Kesän uudistusprojektin ajan tarjoamme -30% alennuksen Aihki-kesähuoneistoista

Aamu-sviittien rakennusurakan ajan tarjoamme Resortin pihapiirissä sijaitsevista kauniista Aihki-kesähuoneistoista -30% uudistusalennuksen koodilla "smr30uudistus" 31.10.2024 saakka.

Lue lisää ja varaa verkkokaupassamme.

Lumoava matka keskiyön auringon alla Sodankylän elokuvajuhlilla

Tarjoamme -10% majoitusalennuksen Parkside Pyhä lomahuoneistoihin 10.-17.6.24 väliselle ajalle koodilla “midnightfilm”.

Lue lisää ja varaa verkkokaupassamme.

TARINAT

Ruukin katot fossiilivapaasta teräksestä Sunday Morning Resort -luksuslomakohteeseen Pyhälle

Ruukki Construction on allekirjoittanut sopimuksen matkailualan yritys Experience Pyhä Oy:n kanssa SSAB:n fossiilivapaasta teräksestä valmistettujen Ruukki® Classic LowCarbon-kattojen toimittamisesta ekologiseen lomakohteeseen Pyhätunturille. Honkatalot™-huviloihin asennettavat katot ovat pilottituotteita, joiden ilmastovaikutukset ovat tulevaisuudessa jopa 70% pienemmät kuin perinteisestä teräksestä valmistettujen kattojen.


Lue lisää

Esittelyssä uudet Aamu-sviitit

Koilliseen katsova kaksikerroksinen lasiseinä on sviitin näyttävin elementti, joka tarjoaa esteettömät näkymät tunturi- ja järvimaisemien sekä revontulien katseluun, suoraan sviitin olohuoneesta ja yläkerran vuoteesta.

Lue lisää

Sunday Morning Resort: STF-edelläkävijä vastuullisessa matkailussa

Pyhä-Luostolla sijaitsevan Sunday Morning Resortin liiketoiminta on perustunut sen koko olemassaolon ajan vastuullisuuteen sekä innovatiivisiin ratkaisuihin, joiden tavoitteena on saada toiminnasta hiilinegatiivista. Nyt yritys on ottanut uuden askeleen vastuullisuudessa ja sen esimerkillinen toiminta on palkittu Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkillä edelläkävijästatuksella.

Lue lisää

YLEISTÄ


Saapuminen

Saapuminen

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee lähimpänä Pyhätunturia. Rautatieasemista Kemijärvi ja Rovaniemi ovat lähimmät ja niiltä on myös säännöllinen SkiBus-yhteys tunturiin, samoin kuin Rovaniemen lentokentältä.

Lue lisää
Majoittuminen

Majoittuminen

Lämpimästi tervetuloa Pyhätunturille. Lue lisää majoittumiseesi liittyvistä käytännön asioista Sunday Morning Resortissa tai Parksiden Pyhässä.

Lue lisää
Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella.

Lue lisää
Pyhä-Luoston kansallispuisto

Kansallispuisto kutsuu

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin. Ylväät tunturinlaet, syvät ja jylhät rotkot sekä laajat suoalueet eli tunturiaapat ovat alueelle tyypillistä maisemaa. Lähde retkelle nauttimaan hiljaisuudesta.

Lue lisää