Sunday Morning Resort

Itä-Lapin sydämessä, Pyhäjärven rannalla, Pyhä-Luoston kansallispuiston keskellä.

Korkeatasoinen majoitus Lapin luonnon syleilyssä yhdistyy monipuolisiin palveluihin, joihin lukeutuvat muun muassa fine dining ravintola Aihki, kauniisti modernisoidut lounge-tilat, tunnelmallinen takkahuone ja baari, sekä monipuoliset kokous-, kuntosali- ja saunatilat.

Päärakennuksen rauhallisessa majoitussiivessä on neljä modernia kahden hengen huonetta, joissa on oma parveke järvinäkymällä, suihku höyrysaunatoiminolla sekä kuivauskaappi. Päärakennuksen pihapiirissä on lisäksi neljä korkealuokkaista Aihki-huoneistoa, joissa on makuupaikat viidelle, täysin varusteltu keittiö, oma sauna ja ulkoterassi.

Päärakennuksen modernista sähkösaunasta ja Aihki-huoneistojen saunasta avautuvat rauhaisat metsä- ja järvimaisemat. Pyhäjärven rannalta löydät resortin saunamaailman puulämmitteisellä rantasaunalla, perinteisellä savusaunalla sekä kahdella kylpytynnyrillä.

Nauti Lapin luonnon rauhasta ja kauneudesta monipuolisten palveluiden äärellä.

Parkside Pyhä huoneistot

Korkeatasoista majoitusta Pyhätunturin hiihtokeskuksen sydämessä.

Parkside Pyhän korkealuokkaisesti varustellut lomahuoneistot sijaitsevat perherinteiden välittömässä läheisyydessä, Pyhä-Luoston kansallispuiston portilla. Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kätevästi kävelyetäisyydellä, ja lomahuoneistoista pääsee suoraan rinteeseen. Murtomaahiihtoladut ja kansallispuiston luonto- ja retkeilyreitit odottavat huoneistosi ovella.

Kuuden hengen huoneistoissa on kaksi erillistä makuuhuonetta, suksivarasto, ilmastointi, täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja kuivuri, sekä kuivauskaappi varusteille. Oma sauna, lasiterassi pohjoisen yötaivaan ihailuun ja tilava kylpyhuone lisäävät mukavuutta. Ilmainen Wi-Fi, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Kolme huoneistoista ovat lemmikkiystävällisiä ja muut huoneistot ovat allergiavapaita. Huoneistot on suunniteltu kunnioittamaan pohjoisen luontoa ja estetiikkaa, sekä kestämään pohjoisen sääolosuhteita.

Porttisi Pyhä-Luoston kansallispuistoon

Lue lisää ja varaa majoituksesi