Oletko valmis seikkailemaan Lapissa?

Arktinen luonto tarjoaa erityisiä kokemuksia ympäri vuoden. Kesällä aurinko ei laske lainkaan ja saamme nauttia yöttömästä yöstä. Sydäntalvella aurinko jää horisontin alle, mutta kaamoksen upeat värit ja valot valaisevat tuntureita. Kaamoksessa on erityistä mystiikkaa. Syksyinen ruska kutsuu kulkijaa tunturiin keltaisen ja punaisen väriloistollaan. Keväthangilla on hiihtäjän paras hiihdellä, auringon kirkkaassa ja lämmittävässä paisteessa.

Rauhaa ja aktiivisuutta

Jos etsit rauhaa, hiljaisuutta ja kiirettömyyttä – meiltä niitä löytyy. Jos taas kaipaat aktiivista lomaa arktisessa luonnossa – sitäkin on tarjolla. Sunday Morning Resort sijaitsee erittäin rauhallisessa niemessä järven rannalla, joka takaa yksityisyyden. Liikkuminen luonnossa ja erilaiset aktiviteettielämykset ovat aivan ulko-oven takana. Voit tutustua Pyhä-Luoston kansallispuistoon jalkaisin, pyörällä, hiihtäen, lumikengillä tai lasketella kahden eri lähistöllä sijaitsevan hiihtokeskuksen rinteillä. Sekä Pyhän että Luoston palvelut ovat lähellä vuoden ympäri.

Revontulet

Aurora borealis eli revontulet ovat upea kokemus, jonka perässä matkustetaan pitkiäkin matkoja. Meillä Sunday Morning Resortissa on erinomaiset mahdollisuudet nähdä revontulia. Sijaitsemme napapiirin pohjoispuolella, eli alueella, jossa revontulia näkyy säännöllisesti loka-maaliskuun välisenä aikana. Jos vain taivas on kirkas eli pilvetön ja yö on tarpeeksi pimeä, revontulet ovat hyvin usein ihailtavissa. Resortimme lähistöllä ei ole valosaastetta, joka helpottaa myös taivaan tarkkailua. Jos revontulia ei vierailullasi näy, todennäköisesti kuitenkin upea, arktinen, tähtitaivas.