Haemme Salin Vuoropäällikköä / Hovimestaria Ravintola Aihkiin
Haemme nyt Ravintola Aihkiin innostunutta ja kokenutta Salin Vuoropäällikköä/Hovimestaria. Tehtäväsi alkaa syksyllä 24, kuitenkin viimeistään marraskuussa, ja työt jatkuvat huhtikuun loppuun asti mahdollisuudella jatkaa seuraavilla kausilla. Liity joukkoomme ja tule rakentamaan elämyksellisiä hetkiä vieraillemme laadukkaan, modernin Pohjois-skandinaavisen ruoan parissa, Lapin luontoa kunnioittaen.
Suorittavan työn lisäksi varmistat mm. töiden sujuvuuden työvuoron aikana ja vastaat salin vuorosuunnittelusta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta olet myös hyvä tiimipelaaja. Aihkin esihenkilönä vastaat suunnittelu- ja kehitystehtävistä, laadun ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä Aihkin muun esimiestiimin (Executive Chef & Sous Chef) kanssa.
Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti ja luovasti, sekä omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, lisäksi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin, että olet innostunut työstäsi - yhdessä iloisen palveluasenteesi ja laadukkaan työnjälkesi kanssa. Idyllisen pieni Ravintola Aihki on ansainnut paikkansa Kauppalehti Option 2022 ja 2023 Suomen parhaimpien ravintoloiden joukossa loistavalla 16+ arvosanalla.
Salin vuoropäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa:
- Vastuu Aihkin salin päivittäisten toimintojen pyörittämisestä
- Salihenkilökunnan ohjaaminen ja kouluttaminen
- Asiakaspalvelun ja myynnin varmistaminen
- Ruoka- ja juomatarjoilun sujuvuuden varmistaminen
- Tiivis yhteistyö keittiömestarin kanssa tulevien tapahtumien suunnittelussa
- Työvuorosuunnittelusta vastaaminen
- Laadun ylläpitäminen, asiakastyytyväisyys sekä yhteistyön muun esimiestiimin (Executive Chef & Sous Chef) kanssa
Arvostamme esimerkiksi seuraavia ominaisuuksia:
- Halua kehittyä ja luoda uutta
- Kokemus fine dining ympäristöstä katsotaan eduksi
- Kattava tuntemus ravintola-alasta ja kokemusta työskentelystä vastaavassa tehtävässä
- Erinomainen palveluasenne, organisointikykyä ja joustavuutta
- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito; muu kielitaito katsotaan eduksi
- Innostunut asenne ja halu tarjota vieraillemme parasta mahdollista palvelua
- Soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta esimiestyöstä
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaaksi valitussa ravintolassa
- Lasketteluhissilippuja tiimin käyttöön vapaa-ajalle
- Säännölliset työntekijäillat joukkuehengen rakentamiseksi
- Asuntoetuna edullinen vuokra-asunto
- Kattavan perehdytyksen ennen työn aloitusta
- Experience Pyhän työryhmän edut ja kattavan työterveyshuollon
- Kilpailukykyisen palkan
- Kivat kollegat ja ainutlaatuisen miljöön
- Työpaikan hyvällä sijainnilla Pyhätunturin palveluiden ja laskettelukeskuksen läheisyydessä
- Hauskan ja vaihtelevan työn, jossa pääset oppimaan ja kehittymään ammatillisesti - meillä kielitaitoasi ja ammattiosaamistasi varmasti arvostetaan!
Lapin luonto ja upeat tunturimaisemat kutsuvat sinua! Saavu siis viettämään kanssamme ainutlaatuista aikaa Lapin sydämessä ja auta meitä luomaan unohtumattomia hetkiä vieraillemme palkitun keittiömestarimme Anssi Riihimäen johdolla.
Meistä:
Ravintola Aihki on laadukkaan ja modernin pohjoisskandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita, ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoammekin ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Järjestämme erilaisia teemailtoja sekä kokkivierailuja, joihin pääset myös mukaan tositoimiin. Vilkaise Instagram-tililtämme, millaisia tapahtumia meillä on ollut aikaisemmin.
Juttuvinkki: "Ravintola Aihkin keittiömestari Anssi Riihimäki makuelämysten mestarina"
Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemus otsikolla "Salin vuoropäällikkö Aihkiin / Oma nimesi" palkkatoiveinesi ja liitä mukaan CV:si. Meistä on kiva tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee, eli ole meihin yhteydessä piakkoin ja varmista paikkasi tiimissämme - kuitenkin viimeistään 22.10.2023.
Lisätiedot ja hakemukset:
Anssi Riihimäki
Ravintola Aihki
Keittiöpäällikkö / Executive Chef
anssi@experiencepyha.fi
***