Haemme salin vuoropäällikköä vahvistamaan tiimiämme Ravintola Aihkiin

Haemme nyt reipasta osaajaa vastuulliseen ja monipuoliseen tehtävään salin vuoropäällikkönä Ravintola Aihkiin. Hakijalla on mahdollisuus tehtävän aloittamiseen jo syksyllä 23, kuitenkin viimeistään marraskuussa. Työt jatkuvat huhtikuun loppuun ja voitkin halutessasi jatkaa myös seuraavilla kausilla kanssamme. 

Suorittavan työn lisäksi varmistat mm. töiden sujuvuuden työvuoron aikana sekä vastaat salin vuorosuunnittelusta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta olet myös hyvä tiimipelaaja. Aihkin esihenkilönä vastaat suunnittelu- ja kehitystehtävistä, laadun ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä Aihkin muun esimiestiimin (Executive Chef) kanssa. Seuraatte myös ravintoloiden taloudellista tulosta, organisoiden ja ideoiden uusia tapahtumia.

Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti ja luovasti, sekä omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, lisäksi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi, muttei kuitenkaan pakollinen. Tärkeintä meille onkin, että olet innostunut työstäsi - yhdessä iloisen palveluasenteesi ja laadukkaan työnjälkesi kanssa.

Arvostamme:

 • Innostunutta asennetta, halua kehittyä ja luoda uutta
 • Ravintolatoiminnan tuntemusta ja ideointikykyä
 • Soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta esimiestyöstä
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä työskennellä nopeassakin ympäristössä
 • Englanninkielentaitoa
 • Kokemus fine dining ympäristöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • Experience Pyhän työryhmän edut ja kattavan työterveyshuollon
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Kivat kollegat ja ainutlaatuisen miljöön
 • Hauskan ja vaihtelevan työn, jossa pääset oppimaan ja kehittymään
 • Työpaikan hyvällä sijainnilla Pyhätunturin palveluiden ja laskettelukeskuksen läheisyydessä
 • Vuokraamme hakijalle tarvittaessa myös asunnon

Meistä:

Ravintola Aihki on laadukkaan ja modernin pohjoisskandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita, ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoammekin ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Ravintola Aihki löytyy jo toistamiseen Kauppalehti Option "Suomen 40 parasta ravintolaa" -listauksesta.

Järjestämme lisäksi erilaisia teemailtoja sekä kokkivierailuja, joihin pääset myös mukaan tositoimiin. Lisätietoa Ravintola Aihkista ja tiloistamme löydät osoitteesta: experiencepyha.fi/ravintola-aihki. Voit myös kurkistaa Instagram-tilillemme ja nähdä millaisia tapahtumia meillä on ollut aikaisemmin.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemus otsikolla "Hakemus / Salin vuoropäällikkö / Oma nimesi" ja liitä mukaan palkkatoiveinesi sekä CV:si. Meistä on kiva tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee, eli ole meihin yhteydessä piakkoin ja varmista paikkasi tiimissämme - kuitenkin viimeistään 22.10.2023.

Lisätiedot ja hakemukset:

Anssi Riihimäki
Keittiöpäällikkö / Executive Chef
anssi@experiencepyha.fi

***

sales@experiencepyha.fi
experiencepyha.fi