Salin Vuoropäällikkö / Hovimestari Ravintola Aihkiin
Liity Ravintola Aihkin huipputiimiin Pyhätunturilla!
Etsimme nyt salin vuoropäällikköä Ravintola Aihkiin, osaksi Sunday Morning Resortin kokonaisuutta Pyhätunturilla. Aihki tunnetaan korkeatasoisesta modernista pohjoisskandinaavisesta keittiöstään, jossa paikalliset ja puhtaat raaka-aineet nousevat pääosaan. Ravintolamme on kahdesti valittu Kauppalehti Option Suomen parhaiden ravintoloiden joukkoon (2022 & 2023, arvosana 16+).
Salin Vuoropäällikkönä vastaat Aihkin ravintolasalin sujuvasta toiminnasta – niin arjessa kuin erityistilaisuuksissa. Olet henkilökunnan lähiesihenkilö, joka inspiroi, kouluttaa ja ohjaa tiimiä erinomaiseen palveluun. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä keittiön esimiesten (Executive Chef & Sous Chef) kanssa, mutta vastaat nimenomaan salin puolen operatiivisesta johtamisesta, palvelun laadusta ja asiakaskokemuksesta. Rooli on esihenkilötehtävä, mutta sisältää myös itse suorittavaa tarjoilutyötä.
Tämä tehtävä sopii sinulle, joka nautit asiakkaiden kohtaamisesta, vastuunkannosta ja laadukkaasta vieraanvaraisuudesta. Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti ja luovasti, sekä omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, lisäksi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin, että olet innostunut työstäsi - yhdessä iloisen palveluasenteesi ja laadukkaan työnjälkesi kanssa.
Työtehtäviisi kuuluu mm.:
- Vastuu Aihkin salin päivittäisistä toiminnoista
- Salihenkilökunnan ohjaus, koulutus ja motivointi
- Työvuorosuunnittelu salin henkilöstölle
- Sujuvan asiakaspalvelun ja lisämyynnin varmistaminen
- Ruoka- ja juomatarjoilun laadun ja sujuvuuden varmistaminen
- Viinien ja muiden juomien tarjoilun koordinointi sekä viinilistojen ja -suositusten suunnittelu yhdessä sali- ja keittiötiimin kanssa
- Viinikellarin hallinta ja varaston ylläpito yhdessä sali- ja keittiötiimin kanssa
- Yhteistyö keittiön johdon kanssa mm. tapahtumien ja menu-kokonaisuuksien suunnittelussa
- Laadun ylläpito, asiakastyytyväisyys ja tiivis yhteistyö muun esimiestiimin kanssa
Odotamme sinulta:
- Kokemusta esihenkilötyöstä ravintolassa, erityisesti fine dining- tai korkeatasoisessa à la carte -ympäristössä
- Erinomaista asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Kykyä toimia paineenkin alla järjestelmällisesti ja positiivisella otteella
- Suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)
- Soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja intoa kehittyä edelleen
- Kiinnostusta laadukkaaseen ruokaan, juomiin ja elämykselliseen palveluun
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaista ravintoloista, joka tunnetaan korkeatasoisesta pohjois-skandinaavisesta keittiöstään
- Inspiroivan ja ainutlaatuisen työympäristön Pyhätunturin upeissa maisemissa
- Vaihtelevan ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittymään ja vaikuttamaan ravintolan toimintaan
- Mukavan, ammattitaitoisen ja tiiviin tiimin tuen
- Kilpailukykyisen palkan kokemuksesi mukaan
- Kattavan perehdytyksen ennen työn aloitusta
- Mahdollisuuden henkilöstöasuntoon edullisella vuokralla
- Kattavan työterveyshuollon ja alueen henkilöstöedut
- Firman hissiliput laskettelusta innostuneille talvikaudella
- Mahdollisuuden työskennellä kestävän matkailun yrityksessä (Sustainable Travel Finland -sertifikaatti)
- Työpaikan erinomaisella sijainnilla lähellä Pyhätunturin palveluita ja laskettelukeskusta
Lapin luonto ja upeat tunturimaisemat kutsuvat sinua! Saavu siis viettämään kanssamme ainutlaatuista aikaa Lapin sydämessä ja auta meitä luomaan unohtumattomia hetkiä vieraillemme palkitun keittiömestarimme Anssi Riihimäen johdolla.
Meistä:
Ravintola Aihki on laadukkaan ja modernin pohjoisskandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita, ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoammekin ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Järjestämme erilaisia teemailtoja sekä kokkivierailuja, joihin pääset myös mukaan tositoimiin. Vilkaise Instagram-tililtämme, millaisia tapahtumia meillä on ollut aikaisemmin.
Juttuvinkki: "Ravintola Aihkin keittiömestari Anssi Riihimäki makuelämysten mestarina"
Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemus otsikolla “Salin Vuoropäällikkö Aihkiin / [Oma nimesi]” ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä CV:si. Kerro meille taustastasi, kokemuksestasi ja siitä, miksi juuri tämä tehtävä kiinnostaa sinua. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän odota liian pitkään!
Lisätiedot ja hakemukset:
Anssi Riihimäki, Executive Chef
rekry@sundaymorning.fi
experiencepyha.fi/fi