Suodata artikkelit

Sunday Morning Resort: STF-edelläkävijä vastuullisessa matkailussa

Pyhä-Luostolla sijaitsevan Sunday Morning Resortin liiketoiminta on perustunut sen koko olemassaolon ajan vastuullisuuteen sekä innovatiivisiin ratkaisuihin, joiden tavoitteena on saada toiminnasta hiilinegatiivista. Nyt yritys on ottanut uuden askeleen vastuullisuudessa ja sen esimerkillinen toiminta on palkittu Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkillä edelläkävijästatuksella.
Lue lisää

Lappilaisen ammattitaidon ja käsityön tarina: Sunday Morning Resortin alkuperä

Lähde kanssamme aikamatkalle, jonka varrella kuulet Sunday Morning Resortin erikoisen syntytarinan. Pyhäjärven rannalla sijaitseva boutiquehotellimme on paikka, joka on rikastanut Pyhä-Luoston maisemaa kauniilla lappilaisella käsityöllä ja muotoilulla, sekä vanginnut monien sydämet jo sen rakennusajankohdasta lähtien.

Lue lisää

Ravintola Aihkin keittiömestari Anssi Riihimäki makuelämysten mestarina

Ravintola Aihki on ansainnut paikkansa Kauppalehti Option vuosien 2022 ja 2023 Suomen parhaimpien ravintoloiden arvosteluissa loistavalla 16+ arvosanalla. Saavutuksen taustalla on keittiömestari Anssi Riihimäen kyky luoda herkullisia ja näyttäviä annoksia, jotka hurmaavat sekä maku- että näköaistit.
Lue lisää

Arkisto