Tarjoamme valikoiman juhlapaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri juhlatilaisuuksien tarpeisiin. Sunday Morning Resortin tilat tarjoavat täydellisen ympäristön juhlien viettoon, olipa kyseessä sitten merkki- tai vuosipäivä, häät tai vaikkapa pikkujoulut.

Valmispaketti tai räätälöity kokonaisuus

Rauhallista tunnelmaa, unohtumattomia makuelämyksiä ja laadukasta palvelua - olemme sitoutuneet varmistamaan, että juhlatilaisuutenne on onnistunut ja ikimuistoinen, olipa kyseessä perhejuhla, häät taikka yritystapahtuma. Kaikki juhlapakettimme ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti, ja ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita, tehden juuri teidän juhlastanne erityisen.

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma-pe: 09:00-17:00

+358 50 543 6627
sales@experiencepyha.fi

Pikkujoulupaketti

Täydellinen valinta rennolle ja muistorikkaalle pikkujoulun vietolle.

Resortin viihtyisät tilat luovat juuri oikean tunnelman yrityksen tai ystäväporukan pikkujouluille. Ravintola Aihkissa tarjoillaan herkullinen pikkujoulumenu, joka on valmistettu paikallisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Illan kruunaa Pyhäjärven rannalla sijaitseva rantasauna sekä puulämmitteiset paljut.

 • 3-ruokalajin illallinen palkitussa Ravintola Aihkissa
 • Rantasauna ja paljut Pyhäjärven rannalla
 • Majoitus 2–5 hengen hotellihuoneissa, sviiteissä tai huoneistoissa (sis. liinavaatteet, siivous, saunavuoro / oma sauna & kuntosalin vapaa käyttö).
 • Runsas aamiaisbuffet
Paketti alkaen 276€ / hlö
ryhmäkoko 10 hlöä (sis. alv)

Merkki- ja vuosipäiväpaketti

Viihtyisät tilat ja palvelut merkittävien perhejuhlien, kuten vuosipäivien viettoon.

Paketti sisältää Aihkin herkullisen juhlamenun, joka on huolellisesti suunniteltu juuri teidän juhlailtaanne varten. Majoituspalvelumme tarjoavat tunnelmallisen moderneja huoneita, sviittejä ja lomahuoneistoja, joten koko juhlaseurueenne voi yöpyä juhlapaikalla vaivattomasti ja nauttia juhlatunnelmasta täysin.
 • 3-ruokalajin illallinen palkitussa Ravintola Aihkissa
 • Majoitus 2–5 hengen hotellihuoneissa, sviiteissä tai huoneistoissa (sis. liinavaatteet, siivous, saunavuoro / oma sauna & kuntosalin vapaa käyttö).
 • Runsas aamiaisbuffet

Paketti alkaen 221€ / hlö
ryhmäkoko 10 hlöä (sis. alv)

Hääpaketti

Pyhäjärven rannalla sijaitseva Resort toimii idyllisenä juhlapaikkana pienemmille, intiimeille hääjuhlille.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme kuuntelee tarkasti toiveitanne, jotta juhlastanne tulee juuri sellainen kuin haluatte. Ravintola Aihki tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen modernin pohjoisskandinaavisen juhlamenun avulla, paikallisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Idyllisessä Aihkissa on tilaa 70 vieraalle - ja ihanan ainutlaatuiselle huopatossu-tanssilattialle

Pakettiin sisältyy majoitus hääparille ja kuljetuspalvelut häävieraille tunturin alueella. Menuun sovitettu viinipaketti ja hääparin omat nimikkococktailit tekevät juhlista entistä nautinnollisemmat.

 • Kuljetuspalvelut häävieraille tunturin alueella
 • 3-ruokalajin juhlamenu Ravintola Aihkissa
 • Menuun sovitettu juomapaketti (sis. hääparin nimikkococktail)
 • Hääparin majoitus Deluxe hotellihuoneessa tai Aamu-sviitissä (sis. aamiainen, liinavaatteet, siivous, saunavuoro ja kuntosalin vapaa käyttö)
Paketti alkaen 154€ / hlö
ryhmäkoko 10 hlöä (sis alv)