Liity Ravintola Aihkin huipputiimiin Pyhätunturilla!
Etsimme nyt keittiön vuoromestaria (Sous Chef) Ravintola Aihkiin, joka on osa Sunday Morning Resortin kokonaisuutta Pyhätunturilla. Aihki tunnetaan korkeatasoisesta, modernista pohjoisskandinaavisesta keittiöstään, jossa paikalliset ja puhtaat raaka-aineet nousevat pääosaan. Ravintolamme on valittu kahdesti Kauppalehti Option Suomen parhaiden ravintoloiden joukkoon (2022 & 2023, arvosana 16+).
Keittiön vuoromestarina toimit Executive Chefin oikeana kätenä ja vastaat keittiön päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta sekä henkilöstön ohjaamisesta. Roolissasi osallistut myös itse aktiivisesti keittiölinjassa työskentelyyn. Työssäsi tuet keittiöpäällikköä suunnittelussa, esihenkilötehtävissä ja konseptin kehittämisessä, varmistaen toiminnan sujuvuuden ja korkean laadun. Tässä roolissa pääset kehittämään keittiön toimintaa ja osallistumaan uusien makuelämysten suunnitteluun.
Hakijalla on mahdollisuus tehtävän aloittamiseen jo syyskaudella, kuitenkin viimeistään marraskuun alussa. Työt jatkuvat huhtikuun loppuun ja voit halutessasi jatkaa myös seuraavilla kausilla kanssamme.
Työtehtäviisi kuuluu mm.:
- Keittiön päivittäisten toimintojen johtaminen yhdessä Executive Chefin kanssa
- Henkilökunnan ohjaaminen, kouluttaminen ja motivointi
- Työvuorosuunnittelun tukeminen ja itsenäinen hoitaminen esihenkilöiden lomittaessa toisiaan.
- Laadukkaan ruoan valmistaminen ja esillepano keittiölinjassa
- Ruokalistojen ja uusien annoskokonaisuuksien suunnittelu yhdessä Executive Chefin kanssa
- Raaka-aineiden tilausten ja varastojen hallinnan tukeminen
- Yhteistyö salin esimiesten kanssa tapahtumien ja menujen suunnittelussa
- Laadun, kustannustehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen
Odotamme sinulta:
- Ravintola-alan koulutusta ja kokemusta keittiön vuoromestarin (Sous Chef) tehtävistä tai vahvaa kokkitaustaa
- Kokemusta à la carte -ravintolasta, fine dining -ympäristöstä katsotaan eduksi
- Organisointitaitoa ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä
- Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Luovuutta ja intoa kehittää ruokaelämyksiä
- Englannin- ja suomenkielen taitoa; muu kielitaito katsotaan eduksi
- Ennen kaikkea intoa ja sitoutumista ylläpitää ja kehittää Aihkin korkeatasoista keittiökonseptia
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaista ravintoloista, jossa pääset kehittämään osaamistasi keittiön johdon tehtävissä
- Inspiroivan ja ainutlaatuisen työympäristön Lapin upeissa maisemissa
- Vaihtelevan ja vastuullisen työn, jossa pääset vaikuttamaan ravintolan keittiön toimintaan ja kehitykseen
- Mukavan ja osaavan tiimin tuen
- Kilpailukykyisen palkan kokemuksesi mukaan
- Kattavan perehdytyksen ennen työn aloitusta
- Mahdollisuuden henkilöstöasuntoon edullisella vuokralla
- Kattavan työterveyshuollon ja Pyhä-Luoston alueen henkilöstöedut
- Firman hissiliput laskettelusta innostuneille talvikaudella
- Mahdollisuuden työskennellä kestävän matkailun yrityksessä (Sustainable Travel Finland -sertifikaatti)
- Työpaikan erinomaisella sijainnilla lähellä Pyhätunturin palveluita ja laskettelukeskusta
Meistä:
Ravintola Aihki on laadukkaan ja modernin pohjoisskandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita, ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoammekin ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Ravintola Aihki löytyy jo toistamiseen Kauppalehti Option "Suomen 40 parasta ravintolaa" -listaukselta.
Järjestämme lisäksi erilaisia teemailtoja sekä kokkivierailuja, joihin pääset myös mukaan tositoimiin. Lisätietoa Ravintola Aihkista ja tiloistamme löydät osoitteesta: experiencepyha.fi/ravintola-aihki. Voit myös kurkistaa Instagram-tilillemme ja nähdä millaisia tapahtumia meillä on ollut aikaisemmin.
Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemus otsikolla “Keittiön Vuoromestari Aihki / [Oma nimesi]” ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä CV:si. Kerro meille taustastasi, kokemuksestasi ja siitä, miksi juuri tämä tehtävä kiinnostaa sinua. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän odota liian pitkään!
Lisätiedot ja hakemukset:
Anssi Riihimäki, Executive Chefrekry@sundaymorning.fi
experiencepyha.fi/fi