Haemme nyt keittiön vuoromestaria Ravintola Aihkiin Pyhätunturille.

Työnkuva pitää sisällään sekä suorittavia vuoroja että vuorojen johtamista, lisäksi vastaat ravintolakokonaisuuden konseptin toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa.

Haemme ammattitaitoista Keittiön vuoromestaria (Sous chef) vahvistamaan huipputiimiämme Ravintola Aihkiin, Pyhätunturille. Hakijalla on mahdollisuus tehtävän aloittamiseen jo syyskaudella, kuitenkin viimeistään marraskuussa. Työt jatkuvat huhtikuun loppuun ja voitkin halutessasi jatkaa myös seuraavilla kausilla kanssamme. Lisäksi vuokraamme hakijalle tarvittaessa asunnon. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän keittiön vuoromestarina. Työnkuva pitää sisällään muun muassa sekä suorittavia vuoroja että vuoron johtamista, lisäksi vastaat ravintolakokonaisuuden konseptin toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä keittiöpäällikön (Executive Chef) kanssa. Keittiön esihenkilönä tulet vastaamaan ravintolan keittiön laadun ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä muun esimiestiimin kanssa.

Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti ja luovasti, sekä omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, lisäksi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi, muttei kuitenkaan pakollinen. Tärkeintä meille onkin, että olet innostunut ja sitoutunut ylläpitämään sekä kehittämään Aihkin konseptia - yhdessä iloisen palveluasenteesi ja laadukkaan työnjälkesi kanssa.

Arvostamme:

 • Innostunutta asennetta, halua kehittyä ja luoda uutta
 • Ravintola-alan koulutusta ja kokemusta keittiön vuoromestarin tehtävistä / vahvaa kokkitaustaa
 • Tiimityöskentelytaitoja ja kykyä työskennellä nopeassakin ympäristössä
 • Englanninkielentaitoa
 • Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, lisäksi kokemus fine dining-ympäristöstä on Aihkissa eduksi  

Tarjoamme sinulle:

 • Experience Pyhän työryhmän edut
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Kattavan työterveyshuollon
 • Kivat kollegat ja ainutlaatuisen miljöön
 • Hauskan ja vaihtelevan työn, jossa pääset oppimaan ja kehittymään
 • Työpaikan hyvällä sijainnilla Pyhätunturin palveluiden ja laskettelukeskuksen läheisyydessä
 • Vuokraamme hakijalle tarvittaessa myös asunnon

Meistä:

Ravintola Aihki on laadukkaan ja modernin pohjoisskandinaavisen ruoan ravintola Pyhällä. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä paikallisista raaka-aineista, Lapin luontoa kunnioittaen. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita, ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme skandinaavisia moderneja sävyjä. Tarjoammekin ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Ravintola Aihki löytyy jo toistamiseen Kauppalehti Option "Suomen 40 parasta ravintolaa" -listaukselta.

Järjestämme lisäksi erilaisia teemailtoja sekä kokkivierailuja, joihin pääset myös mukaan tositoimiin. Lisätietoa Ravintola Aihkista ja tiloistamme löydät osoitteesta: experiencepyha.fi/ravintola-aihki. Voit myös kurkistaa Instagram-tilillemme ja nähdä millaisia tapahtumia meillä on ollut aikaisemmin.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemus otsikolla "Keittiön vuoromestari / Aihki / Oma nimesi" ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä CV:si. Meistä on kiva tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee, eli ole meihin yhteydessä piakkoin ja varmista paikkasi tiimissämme.

Lisätiedot ja hakemukset:

Anssi Riihimäki
Keittiöpäällikkö / Executive Chef
anssi@experiencepyha.fi

***

sales@experiencepyha.fi
experiencepyha.fi