Tervetuloa tutustumaan kokous- ja juhlapalveluihimme!

Tiloissamme yhdistyvät moderni mukavuus ja luonnonläheinen tunnelma. Tarjoamme räätälöidyt tilapalvelut juuri teidän tarpeisiinne, olipa kyseessä kokous- tai juhlatilaisuus. Korkealaatuisuus näkyy kaikessa toiminnassamme, niin tila-, majoitus-, kuin ravintolapalveluissakin.

Yritystilaisuudet

Järjestä unohtumaton tapahtuma yrityksellesi Pyhäjärven rannalla. Kokouspalveluissamme korostuu tilojen moderni varustelu ja viihtyisyys. Oli kyseessä sitten yrityksenne vuosijuhlat, pikkujoulut tai muu tärkeä tilaisuus, meillä on teille upea juhlatila tarjolla.

Sunday Morning Resortin pääsalissa voidaan järjestää kokouksia 40 hengen ryhmille ja rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat kokoustilat tarjoavat äänieristetyt tilat 12 hengelle. Teknologinen varustelu sisältää mm. 75" näytön esityksille, videokonferenssijärjestelmän ja erittäin nopean wi-fi-yhteyden. Hiilidioksidiohjattu ilmastointi takaa raikkaan ilman pitkäksikin venyviin kokouksiin.

Lue lisää ja varaa yrityksellenne sopiva paketti


Juhlatilaisuudet

Juhlapalvelumme on suunnattu erityisesti pieniä ja tunnelmallisia tilaisuuksia varten, kuten perhe- ja hääjuhlille. Sunday Morning Resortissa sinua odottaa ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka auttaa sinua suunnittelemaan ikimuistoiset juhlat.

Ravintola Aihki tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen niin juhlaan kuin juhlaan, paikallisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Ravintolassa on tilaa 70 vieraan seurueille, sekä ainutlaatuiselle huopatossu-tanssilattialle. Lisäksi majoitusvarauksesi sisältää maukkaan aamiaisen, kuntosalin vapaan käytön ja päärakennuksen saunaosastolle 30-minuutin yksityisvuoron. Kuljetuspalvelut tunturin alueella toteutetaan korkeatasoisilla pikkubusseilla ja isommat yhteiskuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta.

Lue lisää ja ota yhteyttä