Kiireetöntä oleskelua Lapissa

Sunday Morning Resort on korkeatasoinen boutiquehotelli Pyhätunturilla, Pyhäjärven rannalla. Tarjoamme yksilöllisen majoituselämyksen upeissa tunturimaisemissa. Me hoidamme kaiken vierailuusi liittyvän ruokailuista luontoaktiviteetteihin ja kuljetuksiin, kaikkina Lapin vuodenaikoina.
Varaa majoituksesi Sunday Morning Resortiin

Hotellihuoneet ja -huoneistot

Resortillamme on erittäin rauhallinen, oma, kuuden hehtaarin metsäinen tila järven rannalla. Pääset kokemaan oikeaa piilopirtin tunnelmaa, kuitenkin lähellä palveluita, kansallispuistoa ja hiihtokeskuksen elämyksiä.

Lue lisää

Kokoustilat

Päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat resortin modernit kokoustilat. Käytössänne on nykyaikainen kokoustekniikka ja viihtyisät, täysin äänieristetyt tilat 12 hengelle. Kokoustilan lisäksi resortin pääsalissa on mahdollista järjestää kokous jopa 30 hengelle. Pääsalista löytyy myös valkokangas ja av-tekniikka.

Lue lisää

Lapin taikaa

Pyhätunturin tunnelma on erityinen. Kiireettömyys ja kuuluisa ”pyhämagic” saa vierailijan varmasti rentoutumaan ja viihtymään. Vuodenkierto on voimallinen, vuodenajat ovat hyvin erilaisia ja ainutlaatuisia. Täällä riittää nähtävää vuoden ympäri. Pyhätunturin valo ja ihmisten lämpö tuovat kokijalleen ripauksen Lapin taikaa.

Lue lisää