Kommentti
Parkside Pyhä sijaitsee aivan Pyhän perhemaailman vieressä. Lue vinkit koko perheen lomailuun!
Pyhätunturin hiihtokeskus on viime vuosina panostanut voimakkaasti perhelomailuun. Parkside Pyhän sijainti aivan perheaktiviteettien vieressä tekee lomailusta helppoa ja sujuvaa.

1. Huttutupa päivätupa

Aivan Parkside Pyhän "takapihalta" löytyy uutuutta hohkava Huttutupa, kaikille avoin päivätupa. Löydät Huttutuvan noin 100 metriä ylämäkeen, keskeltä perherinteitä.  Huttutupa on avoinna hissien aukioloaikoina ja se on varustettu mukavalla lattialämmityksellä sekä tunnelmaa tuovalla puulämmitteisellä kamiinalla.
Huttutuvan isolla ulkoterassilla on ulkotulisija, jossa voi vaikkapa grillailla makkaraa tai nautiskella eväitä laskupäivän lomassa. Suosittelemme myös Huttutupaa ilta-aikaan: mikäs sen mukavampaa kuin lämmittää avotulella ulkona ruokaa ja tarkkailla samalla pohjoista taivasta revontulien varalta!

2. Pulkkailu

Huttutuvan vierestä löytyy myös uusi pulkkailurinne. Ota pulkka mukaan asunnolta ja lähde mäenlaskuun! Tästä tykkäävät kaikki lapset ja miksei aikuisetkin :) Toisen pulkkarinteen löydät noin 1 km Pyhän kaupalta päätietä eteenpäin, kohti Luostoa. Pulkkarinne on oikealla puolella tietä. Myös tältä pulkkailualueelta löydät päivätuvan ja tulistelumahdollisuuden.

3. Napakelkka

Napakelkka on perinteinen suomalainen talviharraste. Aisan päässä olevaa pulkkaa kierretään ympyrää niin kauan kuin kyytiläinen jaksaa. Löydät napakelkan myös Huttutuvan pihapiiristä.

4. Laskettelu

Koko perheen laskettelu ei voisi olla helpompaa. Omalta oveltasi pääset suoraan hisseihin ja rinteisiin. Ja mikä parasta, voit jopa istuskella nojatuolissa omalla lämpimällä terassillasi, biotakan tunnelmasta nauttien ja samalla seurata lasten laskettelua lähirinteessä.  Lähin perhehissi sijaitsee vain 20 metrin päässä Parkside Pyhästä. Jos laskettelu on uusi harrastus perheellenne, suosittelemme lämpimästi Pyhän hiihtokoulun opetusta. Pyhän hiihtokoulu on Suomen arvostetuimpia ja vanhimpia hiihtokouluja, ja sen opettajat ovat erittäin päteviä ja tunnettuja alansa huippuammattilaisia.

5. Ravintola Huttu-Hippu

Parkside Pyhän lähellä sijaitsee rinneravintola, joka toimii myös iltaisin erinomaisena ruokaravintolana. Huttu-Hippuun pääset laskemalla Perherinne 1:stä tai kulkemalla jalkaisin tietä pitkin (alakautta). Huttu-Hipusta löydät Pyhän parhaat pitsat ja burgerit sekä illalla lappilaisia ruokia rakkaudella valmistettuna.
Lisää kommentti

Email again: