Kommentti
Koilliseen katsova kaksikerroksinen lasiseinä on sviitin näyttävin elementti, joka tarjoaa esteettömät näkymät tunturi- ja järvimaisemien sekä revontulien katseluun, suoraan sviitin olohuoneesta ja yläkerran vuoteesta.

Kun mielessäsi häämöttää lomamatka Lappiin, mieleen saattaa juolahtaa luultavasti ajatuksia hohtavan valkeasta talviluonnosta, kimaltelevista järvistä ja mahdollisuudesta nähdä revontulia. Nyt voitkin kokea kaiken tämän suoraan uusissa korkeatasoisissa Aamu-sviiteissä erilaisten mukavuuksien ympäröimänä. Uudet sviittimme tarjoavat täydellisen yhdistelmän pohjoista luontoa ja modernia tyylikkyyttä.

Lokoisaa lomailua ja vertaansa vailla olevat näkymät

Uusista sviiteistä on esteettömät näkymät ympäröiville tuntureille, Pyhäjärvelle ja revontulien katseluun, suoraan olohuoneen sohvalta ja yläkerran sängystä.

Aamu-sviitit soveltuvat täydellisesti pariskunnille ja pienille perheille, jotka etsivät korkealaatuista majoitusvaihtoehtoa Lapin luonnon keskellä. Huolella harkitun suunnittelun, kattavien mukavuuksien ja viehättävän sijainnin ansiosta nämä sviitit tarjoavat vierailleen vertaansa vailla olevan Lapin elämyksen.

Aamu-sviitit valmistuvat vieraiden käyttöön marraskuusta 2024 alkaen. Huoneistojen kokonaiskerrosala on 47m2, jaettuna kahteen tasoon. Tilavat sviittimme majoittavat 1-4 henkeä kerrallaan, soveltuen täydellisesti pariskunnille ja pienille perheille.

Alakerrasta löydät viihtyisän olohuoneen, jossa on vuodesohva kahdelle, integroitu keittiösaareke pesualtaalla, viinikaappi/minibaari, kahvi- ja vedenkeitin, oma wc ja erillinen suihkutila. Yläkerran parvitilasta löydät mukavat vuoteet kahdelle sekä henkeäsalpaavat maisemat koillisen suuntaan katsovasta kaksikerroksisesta lämpölasiseinästä. Sviittien upean suunnittelun ansiosta voit herätä järven rauhaan ja nukahtaa tuntureiden hiljaisuuteen.

Aamun olemus: Valonpilkahduksia Lapissa

Herää järvenrannan rauhaan ja nukahda tunturien hiljaisuuteen.

Sana ‘Aamu’ sisältää erilaisia merkityksiä suomalaisessa kulttuurissa ja kielessä. Tavallisimmin ‘Aamu’ viittaa yön ja päivän väliseen aikaan, käsittäen aamunkoiton olemuksen ja lupauksen uudesta alusta. Tätä sanaa käytetään usein ilmaisemaan myös toivon tunnetta, kuten lauseessa "uusi aamu tuo uuden toivon".

"Aamu" olikin sviittien nimeksi tietoinen valinta, sillä se referoi Resort-rakennuksen aiempaa nimeä, Pyhäaamua, perinteitä kunnioittaen. Sanan merkitys myös kiteyttää kauniisti uusien sviittien olemuksen – ne ovat paikka, jossa vieraat voivat kokea luonnon rauhan ja modernin mukavuuksien lämmön, sekä erilaisia valonpilkahduksia Lapin uniikissa ympäristössä.

Sviitit kutsuvat vieraat nauttimaan auringonsäteiden sarastuksen ensihetkistä ja revontulien tanssista yön tyyneydessä, keskellä Lapin henkeäsalpaavia tunturimaisemia. Etsit sitten romanttista pakomatkaa, rauhallista lepohetkeä tai unohtumatonta seikkailua, Aamu-sviitit tarjoavat kokemuksen, jossa yhdistyy niin luonnonkauneus kuin sunnuntaiaamun tunnelma - taianomaisessa ympäristössä.

Lapin elämys unohtumattomiin hetkiin

Jotta vierailusi olisi mahdollisimman rentouttava ja virkistävä, sviitin hintaan sisältyy aamiainen, päivittäinen huonesiivous ja vapaa pääsy Resortin kuntosalille. Lisäksi vieraat voivat rentoutua ja virkistyä ulkoilmassa vietetyn päivän jälkeen yksityisellä saunavuorollaan päärakennuksen sähkösaunassa. Tervetuloa siis luomaan unohtumattomia muistoja uusissa Aamu-sviiteissä Sunday Morning Resortissa. Varaa nyt ja varmista itsellesi ihanteellinen lomamatka Lapissa!

Lisätietoja ja varaukset:

Puhelimitse: +358 50 543 6627
Sähköpostitse: sales@experiencepyha.fi
Sekä verkkokaupastamme: app.moder.fi/sunday-morning-resort

Lisää kommentti

Email again: