Kommentti
Savusauna, puusauna, palju, lumienkelit, takkatuli. Siinä ovat onnistuneen saunahetken takuuvarmat elementit.  

Olemme halunneet rakentaa Sunday Morning Resortiin mahdollisimman upeita elämyksiä asiakkaillemme. Palveluja, joiden äärellä voi rentoutua, levätä ja virkistyä. Mikäpä siihen parhaiten sopisi kuin suomalainen sauna ja siihen liittyvät oheispalvelut. Tutustu saunamaailmaamme!

Sunday Morning Resortin Lappilaisen Saunamaailman vilpola

Resortimme Saunamaailma sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla. Aihki-hirsisen saunarakennuksen terassilta on vain muutama metri järvelle. Maisemassa näkyy myös upeat Soutaja-tunturit, joiden rinteet nousevat suoraan järvestä vastapäätä Sunday Morning Resortia.

Upealöylyisen, modernin 10-hengen puusaunan lisäksi meillä on perinteinen, suomalainen savusauna. Saunamestarimme lämmittää kummatkin saunat tilauksesta. Varsinkin savusaunan lämmitys on aikaa vievää ja tarkkaa puuhaa. Tuloksena on erittäin pehmeät ja saunan lauteilla hiljaa viipyilemään kutsuvat löylyt.  


Sunday Morning Resortin Lappilaisen Saunamaailman puulämmitteinen sauna

Suoraan saunasta voi siirtyä ulko-paljuihin. Paljut lämmitetään puilla ja niiden vesi on aina tasaisen lämmintä. Yksi varmasti hienoimmista elämyksistä on lämpimässä paljussa istuskelu, virvokkeiden nauttiminen ja tähtitaivaan tai hyvällä tuurilla jopa revontulien ihastelu. Talvella virkistäydyt lisäksi avannossa ja kesällä järvessä uiden.


Sunday Morning Resortin Lappilaisen Saunamaailman puulämmitteiset paljut

Saunan ja paljuttelun jälkeen kutsuu saunarakennuksemme takkahuone, jossa voi jatkaa seurustelua oman seurueen kanssa virvokkeiden ja Ravintola Aihkin herkullisen saunamenun äärellä. Virvokkeet ja saunamenu toimitetaan suoraan saunarakennuksen viihtyisään oleskelutilaan. Jos olet kiinnostunut kokemaan aidon lappilaisen saunaelämyksen, olethan yhteydessä sales@experiencepyha.fi. Saunamaailmamme on vuokrattavissa myös Resortin ulkopuolisille asiakkaille, ympäri vuoden. Tervetuloa tunturiin!

Sunday Morning Resortin Lappilaisen Saunamaailman oleskelutila

Lisää kommentti

Email again: