Kommentti
Savusauna, puusauna, palju, lumienkelit, takkatuli. Siinä ovat onnistuneen saunahetken takuuvarmat elementit.  
Olemme halunneet rakentaa Sunday Morning Resortiin mahdollisimman upeita elämyksiä asiakkaillemme. Palveluja, joiden äärellä voi rentoutua, levätä ja virkistyä. Mikäpä siihen parhaiten sopisi kuin suomalainen sauna ja siihen liittyvät oheispalvelut. Tutustu saunamaailmaamme!


Resortimme Saunamaailma sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla. Aihki-hirsisen saunarakennuksen terassilta on vain muutama metri järvelle. Maisemassa näkyy myös upeat Soutaja-tunturit, joiden rinteet nousevat suoraan järvestä vastapäätä Sunday Morning Resortia.

Upealöylyisen, modernin 10-hengen puusaunan lisäksi meillä on perinteinen, suomalainen savusauna. Saunamestarimme lämmittää kummatkin saunat tilauksesta. Varsinkin savusaunan lämmitys on aikaa vievää ja tarkkaa puuhaa. Tuloksena on erittäin pehmeät ja saunan lauteilla hiljaa viipyilemään kutsuvat löylyt.  


Suoraan saunasta voi siirtyä ulko-paljuihin. Paljut lämmitetään puilla ja vesi on aina tasaisen lämmintä. Yksi hienoimmista elämyksistä on varmasti lämpimässä paljussa istuskelu, virvokkeiden nauttiminen ja tähtitaivaan tai hyvällä tuurilla jopa revontulien ihastelu.


Saunan ja paljuttelun jälkeen kutsuu saunarakennuksemme takkahuone, jossa voi jatkaa seurustelua oman seurueen kanssa virvokkeiden äärellä.

Jos olet kiinnostunut kokemaan aidon lappilaisen saunaelämyksen, olethan yhteydessä sales@experiencepyha.fi. Saunamaailmamme on vuokrattavissa myös Resortin ulkopuolisille asiakkaille.


Lisää kommentti

Email again: