Kommentti
Pyhä-Luostolla sijaitsevan Sunday Morning Resortin liiketoiminta on perustunut sen koko olemassaolon ajan vastuullisuuteen sekä innovatiivisiin ratkaisuihin, joiden tavoitteena on saada toiminnasta hiilinegatiivista. Nyt yritys on ottanut uuden askeleen vastuullisuudessa ja sen esimerkillinen toiminta on palkittu Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkillä edelläkävijästatuksella.

Vastuullisuus on tänä päivänä keskeisessä roolissa matkailuelinkeinon kehittämisessä pitkäjänteisesti. Kansainväliset matkanjärjestäjät vaativat suomalaisilta matkakohteiltaan yhä tarkempaa todentamista vastuullisuudesta. Sitä varten Visit Finland on lanseerannut vuonna 2019 Sustainable Travel Finland -ohjelman (STF). Ohjelma muodostuu ekologisen, sosio-kulttuurisen sekä taloudellisen vastuun ympärille. Vastuullisuuteen ja sen kehittämiseen pitää myös sitoutua.

- Kansainvälisten matkanjärjestäjien ja muiden sidosryhmien vaatimukset vastuullisuutta kohtaan ovat kasvaneet ja kasvavat koko ajan. Myös Experience Pyhän koko liiketoiminta on rakennettu vastuullisuutta ja kestävyyttä painottaen. Keskitymme jatkossakin ideologiamme ja arvojemme mukaiseen tekemiseen, kertoo hallituksen puheenjohtaja Kimmo Loippo.

Sunday Morning Resortin innovatiiviset energiaratkaisut sekä ilmanvaihtoon ja lämmön talteenottoon liittyvät ratkaisut ovat aitoa edelläkävijyyttä. Experience Pyhä on myös maailman ensimmäinen matkailualan yritys, jonka kaikki safarikäytössä olevat moottorikelkat toimivat sähköllä, ja jolla on oma erillinen sähkömoottorikelkkojen latausverkosto.

- Tulemme jatkossa kommunikoimaan vastuullisuudesta aktiivisemmin kaikkien yhteistyökumppaneidemme suuntaan. Tulevaisuudessa toivomme myös, että kaikki kumppanimme kehittävät kansainvälisen vaatimustason noustessa omaa vastuullisuuttaan. Annamme mielellään lisätietoja ja vinkkejä, Loippo innostaa.

Lisätietoja:

Kimmo Loippo
Hallituksen puheenjohtaja
kimmo@experiencepyha.fi
+358 40 5693522

Experience Pyhä on myös maailman ensimmäinen matkailualan yritys, jonka kaikki safarikäytössä olevat moottorikelkat toimivat sähköllä, ja jolla on oma erillinen sähkömoottorikelkkojen latausverkosto.

Lisää kommentti

Email again: