Kommentti
Vietä unohtumattomat pikkujoulut Pyhäjärven rannalla sijaitsevassa boutique-hotellissamme ja koe Suomen pohjolan tunnelma parhaimmillaan.

Tervetuloa viettämään tunnelmallista pikkujoulua Sunday Morning Resortissa!

Onko sinulla, kollegoillasi tai ystävilläsi suunnitelmissa ainutlaatuinen pikkujoulunvietto? Sunday Morning Resort kutsuu sinut ja 27 ystävääsi juhlimaan Pyhäjärven rannalle marraskuussa! Pikkujoulukausi on vilkas, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin.

Suosituin pikkujoulupakettimme Sunday Morning Resortissa tarjoaa yksityisen yöpymisen 28 hengelle kahden yön ajan, sisältäen aamiaisen, Resortin kuntosalin vapaan käytön, illallisen Ravintola Aihkin herkuttelumenun ja sovitetun viinipaketin kera, sekä virkistävän rantasaunan ja saunamaailman palvelut. Pyhäjärven rannalla sijaitseva saunamaailma sisältää upealöylyisen 10-hengen puusaunan sekä perinteisen suomalaisen savusaunan. Lisäksi voit rentoutua kahdessa puulämmitteisessä paljussa tähtitaivaan alla - tai hyvällä tuurilla jopa revontulien loisteessa.

Sunday Morning Resortin Saunamaailma Ruska-aikaan
Sunday Morning Resortin perinteinen puusauna Pyhäjärven rannalla luo lämpöisen tunnelman riippumatta vuodenajasta

Ravintola Aihki

Sunday Morning Resort tarjoaa upean miljöön pikkujoulujen viettoon. Yksi sen kohokohdista on ehdottomasti Ravintola Aihki, joka on ansainnut paikkansa Kauppalehti Option vuosien 2022 ja 2023 Suomen parhaimpien ravintoloiden arvosteluissa loistavalla 16+ arvosanalla. Ravintolan keittiömestari Anssi Riihimäki luo herkullisia ja näyttäviä annoksia, jotka hurmaavat sekä maku- että näköaistit.

Juttusuositus: "Ravintola Aihkin keittiömestari Anssi Riihimäki makuelämysten mestarina"

Aihki-ravintolan keittiöfilosofia perustuu laadukkaiden paikallisten raaka-aineiden hyödyntämiseen ja yhteistyöhön paikallisten kumppanien kanssa. Anssi yhdistää perinteisen ja modernin pohjois-skandinaavisen ruokakulttuurin, luoden mielenkiintoisia ja maukkaita annoksia ravintolan vieraille.

Pyhä-Luoston kansallispuiston aktiviteetit

Pyhä-Luoston alue on täynnä erilaisia aktiviteetteja syysaikaan. Voit nauttia Lapin lumoavasta luonnosta ja pimenevistä illoista, jotka mahdollistavat revontulien tarkkailun esimerkiksi kuumasta paljusta käsin. Muita esimerkkejä Pyhän aktiviteeteista ovat muun muassa maastopyöräily eFatbikeillä, kallioseikkailupuistossa kiipeily, tunturijooga, ratsastus, retkeily kansallispuiston reiteillä ja vaikkapa ametistikaivoksen vierailu. Suosittelemme näissä aktiviteeteissa ohjattuja retkiä, joihin on valmiiksi laskettuna helpot siirtymät mukaan - voit aloittaa esimerkiksi maastopyöräilyn, tunturijoogan ja retkeilyn suoraan Sunday Morning Resortilta käsin!

Mistä on hyvät kokoustilat tehty?

Resortin päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat resortin modernit kokoustilat. Käytössänne on nykyaikainen kokoustekniikka ja viihtyisät, täysin äänieristetyt tilat 12 hengelle. Kokoustilojen ilmastointi on hiilidioksidiohjattua, joka takaa raikkaan kokousfiiliksen pitkäksikin venyviin tilaisuuksiin. Erillisen kokoushuoneen lisäksi resortimme pääsalissa on mahdollista järjestää kokous 30-40 hengelle. Pääsalissamme on nykyaikainen av-laitteisto ja valkokangas, jonka lisäksi pöydät ja tuolit on järjesteltävissä haluamaanne muotoon.

Yläkerran kokoustiloistamme löytyy 75” näyttö esityksille, videokonferenssijärjestelmä täysin automaattisella kuvalla ja äänentoistolla, langaton kuvansiirto näytölle, digitaalinen 55” työskentelynäyttö (jaettavissa puoliksi) langattomalla datan siirrolla, erittäin nopea wi-fi toiminnassa koko resortin alueella ja mukavat ergonomiset tuolit. 

Juttusuositus: Lappilaisen ammattitaidon ja käsityön tarina: Sunday Morning Resortin alkuperä

Varaukset ja yhteystiedot:

Pikkujoulut Sunday Morning Resortissa tulevat olemaan ikimuistoiset herkullisen ruoan, upean miljöön ja mahtavan tunnelman myötä. Ota yhteyttä ja varaa unohtumaton pikkujoulunvietto Sunday Morning Resortissa. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja suunnitelmissa!

Lisää kommentti

Email again: